Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална касета Brother TX211

Черен текст на бяла лента, ширина 6mm

49,28 лв. с ДДС 41,07 лв. без ДДС
Къде да купя
Разработена специално, за да устои на всякакви температури и условия на околната среда, лентата за етикети с широко приложение TX211 ви гарантира етикети, които издържат дълго време. Гланцираните етикети с черен текст на бял фон могат да се използват навсякъде – у дома, в офиса и др.

Основни характеристики

  • Ширина 6mm, Дължина 15m
  • Висококачествена оригинална касета от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Преглед

Оригиналната касета Brother TX211 ви гарантира етикети, които издържат по-дълго време. Съставени от няколко слоя и способни на устоят на всякакви температури и условия на околната средата, широко приложимите етикети TX211 остават ясни и четливи, както в деня на поставянето им.  

Устойчива както на UV светлина, така и на вода, лентата за етикети TX211 издържа на химикали, абразия, слънчева светлина и влага.

TX211 е идеална за обозначаване на стелажи, папки, кутии за съхранение и кабели – в офиса, на работното място и у дома. Подходяща за използване както на закрито, така и на открито, самозалепващата ламинирана лента за етикети TX211 е преминала през задълбочени изпитания, за да се гарантира, че може да бъде използвана навсякъде и при всякакви условия.

TX211 е съвместима с широка гама етикетни принтери P-touch и осигурява необходимото качество на изпълнение и широка приложимост, с които отговаря на всички ваши изисквания за етикетиране.

Съвместими модели