Оригинална касета Brother TX335

TX335 – касета с лента, бял текст на черна лента – ширина, 12mm

77,49 лв. с ДДС

64,57 лв. без ДДС

Ширина 12mm, Дължина 15m

Висококачествена оригинална касета от Brother

Ясни и издръжливи етикети

Информация за продукта

TX335_main

Основни характеристики

  • Ширина 12mm, Дължина 15m
  • Висококачествена оригинална касета от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Описание

Разработена специално, за да устои на всякакви температури и условия на околната среда, лентата за етикети с широко приложение TX335 ви гарантира етикети, които издържат дълго време. Гланцираните етикети с бял текст на черен фон могат да се използват навсякъде – у дома, в офиса и др.

Повече за този продукт ...

Оригиналната касета Brother TX335 ви гарантира етикети, които издържат по-дълго време. Съставени от няколко слоя и способни на устоят на всякакви температури и условия на околната средата, широко приложимите етикети TX335 остават ясни и четливи, както в деня на поставянето им.  

Устойчива както на UV светлина, така и на вода, лентата за етикети TX335 издържа на химикали, абразия, слънчева светлина и влага.

TX335 е идеална за обозначаване на стелажи, папки, кутии за съхранение и кабели – в офиса, на работното място и у дома. Подходяща за използване както на закрито, така и на открито, самозалепващата ламинирана лента за етикети TX335 е преминала през задълбочени изпитвания, за да се гарантира, че може да бъде използвана навсякъде и при всякакви условия.

TX335 е съвместима с широка гама етикетни принтери P-touch и осигурява необходимото качество на изпълнение и широка приложимост, с които отговаря на всички ваши изисквания за етикетиране.

Върнете се в началото