Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална касета Brother TX345

TX345 – бял текст на черна лента, ширина 18mm

53,27 лв. с ДДС 44,39 лв. без ДДС
Къде да купя
Разработена специално, за да устои на всякакви температури и условия на околната среда, лентата за етикети с широко приложение TX345 ви гарантира етикети, които издържат дълго време. Гланцираните етикети с бял текст на черен фон могат да се използват навсякъде – у дома, в офиса и др.

Основни характеристики

  • Ширина 18mm, Дължина 15m
  • Висококачествена оригинална касета от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Преглед

Оригиналната касета Brother TX345 ви гарантира етикети, които издържат по-дълго време. Съставени от няколко слоя и способни на устоят на всякакви температури и условия на околната средата, широко приложимите етикети TX345 остават ясни и четливи, както в деня на поставянето им.  

Устойчива както на UV светлина, така и на вода, лентата за етикети TX345 издържа на химикали, абразия, слънчева светлина и влага. Подходяща за използване както на закрито, така и на открито, самозалепващата ламинирана лента за етикети TX345 е преминала през задълбочени изпитвания, за да се гарантира, че може да бъде използвана навсякъде и при всякакви условия.

TX345 е идеална за обозначаване на стелажи, папки, кутии за съхранение и кабели – в офиса, на работното място и у дома. Съвместима с  етикетни принтери P-touch с логото TX на капака за касетата, лентата TX345 осигурява необходимото качество на изпълнение и широка приложимост, с които отговаря на всички ваши изисквания за етикетиране.

Съвместими модели