Оригинална касета Brother TX355

TX355 – касета с лента, бял текст на черна лента, ширина 24mm

98,51 лв. с ДДС 82,09 лв. без ДДС
Къде да купя
Разработена специално, за да устои на всякакви температури и условия на околната среда, лентата за етикети с широко приложение TX355 ви гарантира етикети, които издържат дълго време. Гланцираните етикети с бял текст на черен фон могат да се използват навсякъде – у дома, в офиса и др.

Основни характеристики

  • Ширина 24mm, Дължина 15m
  • Висококачествена оригинална касета от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Преглед

Оригиналната касета Brother TX355 ви гарантира етикети, които издържат по-дълго време. Съставени от няколко слоя и способни на устоят на всякакви температури и условия на околната средата, широко приложимите етикети TX355 остават ясни и четливи, както в деня на поставянето им.  

Устойчива както на UV светлина, така и на вода, лентата за етикети TX355 издържа на химикали, абразия, слънчева светлина и влага.

TX355 е идеална за обозначаване на стелажи, папки, кутии за съхранение и кабели – в офиса, на работното място и у дома. Подходяща за използване както на закрито, така и на открито, самозалепващата ламинирана лента за етикети TX355 е преминала през задълбочени изпитвания, за да се гарантира, че може да бъде използвана навсякъде и при всякакви условия.

TX355 е съвместима с широка гама етикетни принтери P-touch и осигурява необходимото качество на изпълнение и широка приложимост, с които отговаря на всички ваши изисквания за етикетиране.

Съвместими модели