Оригинална касета Brother TX531, черен текст на синя лента, ширина 12mm

Brother TX531 – касета с лента, черен текст на синя лента, ширина 12mm

38,15 лв. с ДДС

31,79 лв. без ДДС

Ширина 12mm, Дължина 15m

Висококачествена оригинална касета от Brother

Ясни и издръжливи етикети

Информация за продукта

TX531_main

Основни характеристики

  • Ширина 12mm, Дължина 15m
  • Висококачествена оригинална касета от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Описание

Разработена специално, за да устои на всякакви температури и условия на околната среда, тази многофункционална лента TTX531 ви гарантира етикети, които издържат дълго време. Етикетите с черен текст на син фон могат да се използват навсякъде – у дома, в офиса и др. Съвместима с етикетни принтери P-touch с логото TX на капака за касетата.

Повече за този продукт ...

Оригиналната лента за етикети Brother TX531 ви гарантира етикети, които издържат по-дълго време. Съставени от няколко слоя и способни на устоят на всякакви температури и условия на околната средата, широко приложимите етикети TX531 остават ясни и четливи както в деня на поставянето им.  

Устойчива както на UV светлина, така и на вода, лентата за етикети TX531 издържа на химикали, абразия, слънчева светлина и влага. Подходяща за използване както на закрито, така и на открито, самозалепващата ламинирана лента за етикети TX531 е преминала през задълбочени изпитвания, за да се гарантира, че може да бъде използвана навсякъде и при всякакви условия.

TX531 е идеална за обозначаване на ръбове на шкафове, папки, кутии за съхранение и кабели – в офиса, на работното място и у дома. Съвместима с всички етикетни принтери P-touch с логото TX на капака за касетата, TX531 осигурява необходимото качество на изпълнение и широка приложимост, с които отговаря на всички ваши изисквания за етикетиране.

Върнете се в началото