Оригинална касета Brother TX731, ширина 12mm

TX731 – касета с лента, черен текст на зелена лента, ширина 12mm

38,15 лв. с ДДС 31,79 лв. без ДДС
Къде да купя

Разработена специално, за да устои на всякакви температури и условия на околната среда, лентата за етикети с широко приложение TX731 ви гарантира етикети, които издържат дълго време. Гланцираните етикети с черен текст на зелен фон могат да се използват навсякъде – у дома, в офиса и др.

Основни характеристики

  • Ширина 12mm, Дължина 15m
  • Висококачествена оригинална лента за етикети от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Преглед

Тази оригинална касета Brother TX731 ви гарантира етикети, които издържат по-дълго време. Съставени от няколко слоя и способни на устоят на всякакви температури и условия на околната средата, широко приложимите етикети TX731 остават ясни и четливи, както в деня на поставянето им.  

Устойчива както на UV светлина, така и на вода, лентата за етикети TX731 издържа на химикали, абразия, слънчева светлина и влага.

TX731 е идеална за обозначаване на стелажи, папки, кутии за съхранение и кабели – в офиса, на работното място и у дома. Подходяща за използване както на закрито, така и на открито, самозалепващата ламинирана лента за етикети TX731 е преминала през задълбочени изпитвания, за да се гарантира, че може да бъде използвана навсякъде и при всякакви условия.

TX731 е съвместима с широка гама етикетни принтери P-touch и осигурява необходимото качество на изпълнение и широка приложимост, с които отговаря на всички ваши изисквания за етикетиране.

Съвместими модели