Brother TZe-131 касета с лента

Brother TZe-131 е касета с лента, с черен цвят на прозрачен фон, ширина 12mm и дължина 8m. Съвместима с принтерите за етикети от серията P-touch, обозначени с логото TZ или TZe на капака на касетата за лентата.

29,24 лв. с ДДС

24,37 лв. без ДДС

Ширина 12mm, Дължина 8m

Висококачествена оригинална касета с лента от Brother

Ясни и издръжливи етикети

Информация за продукта

TZe131_main

Основни характеристики

  • Ширина 12mm, Дължина 8m
  • Висококачествена оригинална касета с лента от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Описание

Съвместима с широка гама етикетни принтери P-touch на Brother, оригиналната ламинирана лента за етикети TZe-131 е изключително функционална, благодарение на лесния за четене черен текст на прозрачен фон, с множество полезни приложения в дома, офиса и др.

Повече за този продукт ...

Оригиналната лента за етикети Brother TZe-131 ви гарантира ясни и четливи етикети.

С множество приложения за дома, офиса и други обекти, ламинираната лента с черен текст на прозрачен фон може да се използва за идентифициране съдържанието на папки, стелажи, маркиране на кабели и друго оборудване.

Тези самозалепващи се ламинирани етикети са разработени, за да издържат на крайни температури и са устойчиви на химикали, абразия, слънчева светлина и влага, което ги прави подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба.

TZe касетите са бързи и лесни за инсталиране и се предлагат в различни ширини, цветове и материали - гаранция, че вашия P-touch принтер отговаря на всички Ваши изисквания за етикетиране.
Върнете се в началото