Brother TZe-32M3 - комплект от три ленти, ширина 12mm

TZe-32M3 е комплект от три ленти, с черен текст на бял фон и бял текст на боровинкова флуоресцентна ламинирана лента, всяка с ширина 12mm

83,29 лв. с ДДС 69,41 лв. без ДДС
Къде да купя
Съвместими с широка гама етикетни принтери P-touch на Brother, комплектът от три оригинални ламинирани ленти за етикети TZe-32M3 е изключително функционален, благодарение на лесния за четене черен текст на бял фон / бял текст на боровинкова флуоресцентна ламинирана лента, с множество полезни приложения в дома, офиса и др.

Основни характеристики

  • Комплект от 3 ленти - 2 х TZе231(8м) + TZe-MOP35 (2м)
  • Висококачествена оригинална касета с лента от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Преглед

Оригиналният комплект от ленти за етикети Brother TZe-31M3 ви гарантира ясни и четливи етикети.

С множество приложения за дома, офиса и други обекти, ламинираните лента, могат да се използва за идентифициране съдържанието на папки, стелажи, USB флаш памети, маркиране на кабели и друго оборудване.

Тези самозалепващи се ламинирани етикети са разработени, за да издържат на крайни температури и са устойчиви на химикали, абразия, слънчева светлина и влага, което ги прави подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба.

TZe касетите са бързи и лесни за инсталиране и се предлагат в различни ширини, цветове и материали - гаранция, че вашия P-touch принтер отговаря на всички Ваши изисквания за етикетиране.


Съвместими модели