Brother TZe-FX211 - черен текст на бяла гъвгава лента, ширина 6mm

TZe-FX211 е оригинална Brother касета, с черен текст на бяла гъвкава идентификационна лента, ширина 6mm и дължина 8 метра

33,12 лв. с ДДС

27,60 лв. без ДДС

Ширина 6mm, дължина 8m

Висококачествена оригинална касета с лента от Brother

Ясни и издръжливи етикети

Информация за продукта

TZeFX211_main

Основни характеристики

  • Ширина 6mm, дължина 8m
  • Висококачествена оригинална касета с лента от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Описание

Идеална за създаване на идентификационни етикети за кабели, проводници, PVC тръби или каквото и да е друго цилиндрично тяло, специалното лепило на лентата за етикети Brother TZe-FX211 гарантира, че Вашите важни етикети ще останат залепени.

Повече за този продукт ...

Основно предназначена за използване при идентифицирането на кабели и оптични влакна, TZe-FX211 е с ширина 6мм, и е екстремно тествана от Brother, за да сте сигурни, че можете да отпечатвате идентификационните етикети бързо и ефективно.

Разработена със специално лепило, което позволява лесно поставяне на етикети върху кабели, PVC тръби или каквото и да било друго цилиндрично оформено тяло, TZe-FX211 е подходяща и за други извити повърхности като тръби и проводници. Етикетът ви може да бъде увит многократно около кабела или да се залепи във формата на флаг.

Съвместими с широка гама от Brother P-touch етикетни принтери, нашите ламинирани етикети са разработени така, че да издържат на крайни температури, слънчева светлина, вода, химикали и триене.

Върнете се в началото