Brother TZe-FX621 - черен текст на жълта гъвгава лента, ширина 9mm

TZe-FX621 е оригинална Brother касета, с черен текст на жълта гъвкава идентификационна лента, ширина 9mm и дължина 8 метра

36,29 лв. с ДДС

30,24 лв. без ДДС

Ширина 9mm, дължина 8m, черен цвят на жълта ламинирана лента

Гъвкава идентификационна лента за маркиране на кабели

Висококачествена оригинална касета с лента от Brother

Информация за продукта

TZeFX621_main

Ясни и издръжливи етикети

Основни характеристики

  • Ширина 9mm, дължина 8m, черен цвят на жълта ламинирана лента
  • Гъвкава идентификационна лента за маркиране на кабели
  • Висококачествена оригинална касета с лента от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Описание

Идеална за създаване на идентификационни етикети за кабели, проводници, PVC тръби или каквото и да е друго цилиндрично тяло, специалното лепило на лентата за етикети Brother TZe-FX621, с черен цвят на жълт фон, гарантира, че Вашите важни етикети ще останат залепени.

Повече за този продукт ...

Основно предназначена за използване при идентифицирането на кабели и оптични влакна, TZe-FX621 е с ширина 9мм, черен текст на жълт фон, и е екстремно тествана от Brother, за да сте сигурни, че можете да отпечатвате идентификационните етикети бързо и ефективно.

Разработена със специално лепило, което позволява лесно поставяне на етикети върху кабели, PVC тръби или каквото и да било друго цилиндрично оформено тяло, TZe-FX621 е подходяща и за други извити повърхности като тръби и проводници. Етикетът ви може да бъде увит многократно около кабела или да се залепи във формата на флаг.

Съвместими с широка гама от Brother P-touch етикетни принтери, нашите ламинирани етикети са разработени така, че да издържат на крайни температури, слънчева светлина, вода, химикали и триене.


Върнете се в началото