Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Brother - черен текст на жълта гъвгава лента, ширина 24mm

TZe-FX651 е оригинална Brother касета, с черен текст на жълта гъвкава идентификационна лента, ширина 24mm и дължина 8 метра

45,53 лв. с ДДС 37,94 лв. без ДДС
Къде да купя
Идеална за създаване на идентификационни етикети за кабели, проводници, PVC тръби или каквото и да е друго цилиндрично тяло, специалното лепило на лентата за етикети Brother TZe-FX651, с черен цвят на жълт фон, гарантира, че Вашите важни етикети ще останат залепени.


Основни характеристики

  • Ширина 24mm, дължина 8m, черен цвят на жълта ламинирана лента
  • Гъвкава идентификационна лента за маркиране на кабели
  • Висококачествена оригинална касета с лента от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Преглед

Основно предназначена за използване при идентифицирането на кабели и оптични влакна, TZe-FX651 е с ширина 24мм, черен текст на жълт фон, и е екстремно тествана от Brother, за да сте сигурни, че можете да отпечатвате идентификационните етикети бързо и ефективно.

Разработена със специално лепило, което позволява лесно поставяне на етикети върху кабели, PVC тръби или каквото и да било друго цилиндрично оформено тяло, TZe-FX651 е подходяща и за други извити повърхности като тръби и проводници. Етикетът ви може да бъде увит многократно около кабела или да се залепи във формата на флаг.

Съвместими с широка гама от Brother P-touch етикетни принтери, нашите ламинирани етикети са разработени така, че да издържат на крайни температури, слънчева светлина, вода, химикали и триене.


Съвместими модели