Brother TZe-MQ531 – Черен текст на пастелно синя лента

Brother TZe-MQ531 е оригинална Brother касета, черен текст на пастелно синя ламинирана лента, ширина 12mm и дължина 4 метра

20,15 лв. с ДДС

16,80 лв. без ДДС

Ширина 12mm, дължина 4m, черен текст на пастелно синя лента

Висококачествена оригинална касета с лента от Brother

Ясни и издръжливи етикети

Информация за продукта

TZeMQ531_main

Основни характеристики

  • Ширина 12mm, дължина 4m, черен текст на пастелно синя лента
  • Висококачествена оригинална касета с лента от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Описание

Проектирана да издържа на екстремни температури, слънчева светлина, вода, химикали и триене, тази оригинална лента за етикети Brother TZe-MQ531 с черен текст на пастелно синя ламинирана лента е идеална за множество приложения в дома и офиса. Матовата ламинирана повърхност гарантира, че етикетите ви винаги са лесни за четене.

Повече за този продукт ...

Оригиналната лента за етикети Brother TZe-MQG35 ви гарантира ясни и четливи етикети.

С множество приложения за дома, офиса и други обекти, ламинираната лента с черен текст на пастелно син фон може да се използва за идентифициране съдържанието на папки, стелажи, USB флаш памети, маркиране на кабели и друго оборудване.

Тези самозалепващи се ламинирани етикети са разработени, за да издържат на крайни температури и са устойчиви на химикали, абразия, слънчева светлина и влага, което ги прави подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба.

TZe касетите са бързи и лесни за инсталиране и се предлагат в различни ширини, цветове и материали - гаранция, че вашия P-touch принтер отговаря на всички Ваши изисквания за етикетиране.


Върнете се в началото