Genuine Brother TZe-S231 Labelling Tape Cassette – Black on White, 12mm wide TZe-S231 - оригинална Brother лента, с черен текст на бяла силно залепваща лента и ширина 12mm

Brother TZe-S231 - черен текст на бяла лента, ширина - 12mm

39,68 лв. с ДДС

33,06 лв. без ДДС

Ширина 12 mm, Дължина 8 m, черен текст на бял фон

Висококачествена оригинална касета с лента от Brother

Силно залепваща лента

Информация за продукта

TZeS231_main

Ясни и издръжливи етикети

Основни характеристики

  • Ширина 12 mm, Дължина 8 m, черен текст на бял фон
  • Висококачествена оригинална касета с лента от Brother
  • Силно залепваща лента
  • Ясни и издръжливи етикети

Описание

Съвместима с широка гама етикетни принтери P-touch на Brother, оригиналната ламинирана лента за етикети TZe-S231 е изключително функционална, благодарение на лесния за четене черен текст на бял фон и по-силно лепило, с множество полезни приложения в дома, офиса и др.

Съвместими модели

Покажи повече
Покажи по -малко

Преглед

Оригиналната лента за етикети Brother TZe-S231 ви гарантира ясни и четливи етикети.

С множество приложения за дома, офиса и други обекти, силно-залепващата ламинираната лента с черен текст на бял фон може да се използва за идентифициране съдържанието на папки, стелажи, маркиране на кабели и друго оборудване.

Тези самозалепващи се ламинирани етикети  са разработени, за да издържат на крайни температури и са устойчиви на химикали, абразия, слънчева светлина и влага, което ги прави подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба.

TZe касетите са бързи и лесни за инсталиране и се предлагат в различни ширини, цветове и материали - гаранция, че вашия P-touch принтер отговаря на всички Ваши изисквания за етикетиране.
Върнете се в началото