Оригинална касета със защитна лента Brother TZe-SE5 – черно върху бяло, ширина 24 мм

Brother TZe-SE5 черен текст на бяла защитна лента - 24 мм. Дължина 8м.

82,41 лв. с ДДС

68,67 лв. без ДДС

Ширина 24 мм, дължина 8 метра

Висококачествен оригинален консуматив от Brother

Осигурява професионални резултати

Информация за продукта

TZeSE5 24mm black on white security tape

Основни характеристики

  • Ширина 24 мм, дължина 8 метра
  • Висококачествен оригинален консуматив от Brother
  • Осигурява професионални резултати

Описание

Предпазете се от кражба и подправяне с оригиналната етикетираща лента Brother TZe-SE5. Експертно разработена, за да ви даде повече спокойствие, тази сигнална защитна лента TZe-SE5 ще ви предупреди, ако оборудването ви е било компрометирано.

Съвместими модели

Покажи повече
Покажи по -малко

Преглед

Оригиналната черно-бяла защитна лента Brother TZe-SE5 е експертно разработена, за да ви даде повече спокойствие, като ви помага да се защитите от кражба и подправяне.

Идеална за създаване на етикети за изпитване на електрическа безопасност, тази ламинирана лента ще гарантира, че вашият етикет не може да бъде премахнат от едно място и поставен на друго. След като защитената от подправяне лента TZe-SE5 бъде обелена, етикетът оставя шахматна шарка, унищожавайки отпечатаното, за да спре повторното поставяне на етикета.

Може би трябва да защитите поверителна информация, която се съхранява в кутии и файлове? TZe-SE5 ще ви предупреди, ако лентата е била отлепвана, така че ще знаете дали защитената информация е била компрометирана.

Касетите с лента TZe се инсталират бързо и лесно, което гарантира, че вашето P-touch устройство може без усилие да отговори на всички ваши нужди за етикетиране. Избирайки етикетиращата лента Brother TZe-SE5, вие ще гарантирате, че вашата машина ще продължи да работи по най-добрия начин, предоставяйки ви перфектни етикети, които са ясни, четливи и проектирани да издържат.

Лентата TZe-SE5 е стриктно тествана от Brother, за да бъде възможно най-издръжлива и надеждна.

Върнете се в началото