Оригинална касета Brother TZe-SL651 със самоламинираща етикетираща лента – черен текст на жълта линта, ширина 24 мм

Brother TZe-SL651 Самоламинираща се етикетираща лента – 24 mm

52,57 лв. с ДДС

43,80 лв. без ДДС

Ширина 24 мм, дължина 8 метра

За идентификация на кабели с диаметър от 3,0 мм до 6,6 мм

Висококачествен оригинален консуматив от Brother

Информация за продукта

TZe-SL651 Tape

Осигурява професионални резултати

Основни характеристики

  • Ширина 24 мм, дължина 8 метра
  • За идентификация на кабели с диаметър от 3,0 мм до 6,6 мм
  • Висококачествен оригинален консуматив от Brother
  • Осигурява професионални резултати

Описание

Разработена за дълготрайна идентификация на мрежови кабели, касетата с лента TZe-SL651 24 mm, с черен текст върху жълта самоламинираща се професионална лента има специални лепящи свойства, които гарантират, че вашите етикети остават здраво закрепени около вашите проводници и кабели. Съвместим с определени модели от серията P-touch, които работят с 24 мм и 36 мм TZe ленти.


Съвместими модели

Покажи повече
Покажи по -малко

Преглед

Проектирана за дълготрайна надеждна идентификация на мрежови кабели CAT5e/CAT6/CAT6A с диаметър от 3,0 до 6,6 мм, тази 24 мм самоламинираща се етикетна лента TZe-SL651 е стриктно тествана от Brother, за да гарантира, че можете да отпечатвате ID етикети бързо и ефективно.

Разработена със специално лепило и материали, които позволяват лесно поставяне на етикети върху кабели, тази етикетираща лента Brother TZe-SL251 е проектирана да остане здраво закрепена в продължение на много години, като гарантира, че вашите бъдещи нужди за идентификация са надеждно изпълнени.

Тъй като текстът на етикета е защитен от ламинирано покритие, което се нанася автоматично при отпечатване, този етикет с ширина 24 mm може да бъде увит около кабелите CAT6A с по-широк диаметър и все пак да гарантира, че вашият текст е защитен от абразия и други външни влияния.

Част от гамата Brother Pro Tape, тази самоламинираща се лента е съвместима с избрани модели професионални принтери за етикети P-touch.

Нашите резервни ламинирани етикети са разработени да издържат и са в състояние да издържат на екстремни температури, слънчева светлина, вода, химикали, абразия и др

Върнете се в началото