1. Начало Brother
  2. Съвети за домашен офис
  3. Организирайте домашния се офис
Снимка на бюро с лаптоп, органайзер и растение

Не натрупвайте бюрото си

Независимо дали работите сам от вкъщи или делите бюрото си с някой, нещата могат да започнат да превземат работното ви пространство много бързо.

  • Създайте си навик за почистване на бюрото си в началото или в края на работния ден, това ще ви помогне да се съсредоточите
  • Оставяйте само най-необходимите неща върху бюрото си и съхранявайте в малък контейнер химикалки, лепящи листчета, кламери

четири папки, организирани на комплект рафтове

Създайте система за архивиране в домашния си офис

Не се поддавайте на изкушението да отпечатате всеки документ, тъй като скоро те ще започнат да се трупат много бързо

  • Съхранявайте важните документи в класьори, за да можете бързо да ги ползвате за справка, ако е необходим. Използвайте чекмедже или кутия, на която да сложите етикет с надпис за папките вътре. Така ще поддържате работното си място чисто
  • Дигитализирайте Вашия архив като сканирате документите си и ги запазвате на компютъра или в облака. Разгледайте решенията за сканиране от Brother тук.

снимка на домашен офис

Отделете място за почивка далеч от работното пространство на дома си

Работата от вкъщи може бързо да размие границите между професионалния живот и домашния; не забравяйте да правите редовни почивки, за да излезете от домашния си офис или работното пространство през деня.

  • Ползвайте отделна стая за домашния си офис, за да може да превключвате между професионалния и личния си живот. Ако нямате възможност тогава заделете част от стаята за работно пространство и го ползвайте само като зона за работа.
  • Сложете работния си график на място, така че да е видим за всички в дома ви. При възможност уведомявайте предварително семейството си за важни срещи.

изображение на бюро с отворен бележник

Направете домашния си офис удобен

Светлини, камера, фокус! Обърнете внимание на ергономията на работното пространство и поставянето на необходимото оборудване.

  • Уверете се, че имате подходящо осветление и тихо място, което да ви помогне да осъществявате виртуални срещи и да приемате разговори. Изберете за стая с прозорец и хубава гледка, за да сте спокойни, докато работите.
  • Обмислете инвестиция в подходящ стол и поставка за крака. Поставете настолното оборудване, като клавиатура и мишка, на удобна височина и разстояние.

Жена в домашнен офис стои до принтера

Принтери и многофункционални устройства

Вижте гамата ни от продукти за домашен офис, за да завършите организирането на домашния офис

Разгледайте гамата
сиви, зелени, лилави, прозрачни сиви и прозрачни лилави папки, подредени на рафт

Решения за етикетиране на домашен офис

Организирайте дома и домашния си офис, разгледайте решенията на Brother за етикети тук.

Разгледайте гамата
Brother скенер на дървено бюро в домашен офис

Скенери за домашен офис

Опростете процеса на съхранение, намерете най-добрия скенер за вас тук.

Разгледайте гамата