1. Начало Brother
 2. Brother за дома
 3. Организиране на вашия дом
Три кутии, папки, чекмедже за документи и две растения, поставени на рафтове

Направете оргазинирането на дома си по-лесно

Ние предлагаме избор от лесни за използване етикетни принтери с хартиени и ламинирани ленти с етикети, които ще ви помогнат да организирате много по-лесно ежедневието си.

 • Разнообразна селекция от цветове и ширини - персонализирани етикетите, които могат да отговорят на изискванията на почти всеки бранд, или за цветно обозначаване на файлове и папки.
 • Опростете повечето административни процеси - лесно идентифицирайте съдържанието на файлове, кутии за съхранение и рафтове
 • Издръжливи и дълготрайни- нашите ламинирани етикети са създадени, да издържат във времето, така че може да сте сигурни, че те все още ще си вършат работата, докато имате нужда от тях.
 • Преносими устройства- малки и лесни за носене с удобна свързаност
 • Етикетни принтери с връзка с компютър/смартфон- със софтуер за редактиране на етикети и предварително проектирани шаблони за всички домашни приложения 
 • Гаранция - предоставена с всички Brother продукти за етикетиране за допълнително спокойствие

Разгледайте решенията за етикетиране на дома

Организирайте дома си, стая по стая

Подреденото жилище е щастлив дом

Ежедневна рутина

Улеснете ежедневието си

Жълта тениска с етикет с име на яката

Обратно на училище

Нашият преносим етикетен принтер с вграден нож е идеалният инструмент, който да ви помогне да се организирате и подготвите за учебната година. С разнообразието си от шрифтове, символи и лесен за ползване дизайн, можете да създадете персонализирани етикети за всички училищни консумативи на децата си, за да направите предметите лесни за идентифициране и по-трудни за губене. Може да създадете етикети за:

 • Униформи и комплекти
 • Тетрадки, папки, моливи и калкулатори
 • Кутии за обяд и бутилки за вода

Brother PT-H107B ви позволява да създавате четливи графици и диаграми. Отпечатвайте етикети в различни цветове, за да категоризирате вещи или да разграничавате класове, домашни и задачи.

С всички тези полезни функции, нашите етикетни принтери правят подготовката за училище, толкова лесна, колкото 1,2,3.

Brother мобилни етикетни принтери в детайли

Дейности на открито и спортно оборудване

Готови за навън

Два етикета с водоустойчив надпис, потопени във вода на черен фон

Готови за всичко

Етикетните принтери Brother P-touch и техните дълготрайни етикети са идеални за предизвикателствата на открито. Независимо дали организирате къмпинг или комплектовате спортно оборудване, маркирате туристическа пътека или приготвяте багаж с неща от първа необходимост, серията P-Touch и дулготрайните етикети могат да се справят в всички условия.

За къмпинг, училищни екскурзии и спортно оборудване: Етикетите с P-touch са идеални за идентифициране на всякакъв вид спортно оборудване, както и най-важното за къмпинг, като палатки и спални чували, така че опаковането и събирането са бързи и лесни.

За туризъм: Използвайте етикетите P-touch, за да организирате комплекти за първа помощ, да маркирате кутии за храна и бутилки с вода, за да избегнете объркване. Етикетите се предлагат в разнообразие от цветове, включително ярки, които са идеални за извънредни ситуации и ситуации на оцеляване.

Преносимите P-touch етикетни принтери ви позволяват да отпечатвате етикети в движение, така че сте готови за всяко приключение. Така че, ако сте изправени пред екстремни температури, влага или груба работа, може да разчитате на издръжливите, дълготрайни етикети от Brother P-Touch.

Разгледайте нашите етикетни принтери P-touch Открийте нашата гама издръжливи етикети P-touch Tze

Разгледайте Brother за дома