1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Персонализирани решения
  4. Поръчка на консумативи
Сензорен дисплей на мултифункционален принтер Brother с три икони

Поръчайтелесно и удобно тонер касети касети за вашето устройство

Поръчката на допълнителни тонер касети за Вашето устройство може да стане бързо и лесно чрез услуга на Brother Order Supplies (Поръчка на консумативи).

„Поръчка на консумативи“ е услуга, която Ви позволява да поръчате правилните тонер касети, когато имате нужда от тях. Трябва просто да изберете иконата „Услуги“ на началния екран на Вашето устройство и след това „Поръчка на консумативи“.

Как услугата „Поръчка на консумативи“ може да е полезна за Вас?

Икона с часовник

По-голямаефективност

Поръчвате консумативи, от които имате нужда.

Икона с кутии

Пеститепространство

Отпада нуждата от място за съхранение.

Икона Ръкостискане

Централизиранаподдръжка

Опростете Вашата IT поддръжка, като имате всичко под един покрив

Поръчайте вашите консумативи в 3 лесни стъпки

Сензорен екран на Мултифункционален принтер Brother с настройки

1. Изберете  "Поръчка на консумативи"

Сензорен екран на мултифункционален принтер Brother с номер за въвеждане

2. Въведете количество

Сензорен екран на мултифункционален принтер Brother със съобщение Завършено

2. Поръчката е изпратена на Вашия търговец

Често задавани въпроси

Услугата „Поръчка на консумативи“ предлага ефективен начин за системни администратори или сервизни партньори, да доставят оригинални консумативи Brother. Поръчката се прави директно от менюто на устройство Brother свързано в мрежата, след което тя се изпраща по и-мейл до Вашия системен администратор или сервизен партньор.

Ако не сте сигурни в спецификациите или съвместимостта на вашето устройство, ние препоръчваме да се свържете с нас или наш оторизиран дилър.

Ако Brother е Вашата предпочитана марка за печат, а управляемите решения за печат не отговарят напълно на Вашите изисквания. Услугата „Поръчка на консумативи“ предлага решения за доставка на оригинални консумативи Brother, когато управляемите решения за печат не са допустими.

Поръчката на консумативи работи само със съвместими устройства, на които е активирана тази услуга. Нужен е лицензен ключ за активиране на услугата, която е налична за следните устройства: DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT.

Не е необходим допълнителен хардуер. След въвеждане на информацията за търговеца в устройството, вече може да използвате услугата.

Да. Може да зададете защита с PIN код, за да предотвратите злонамерена употреба. Поръчките по и-мейл, изпратени към администратора или сервизния партньор, се изпращат защитено чрез SSL или TLS.

Иконката на услугата “Поръчка на консумативи” се добавя към менюто Услуги на началния екран на устройството. Количеството на консумативите може да бъде посочено на контролния панел на устройството.

Нашият безплатен софтуер BRAdmin Professional е най-добрият начин за активиране на функциите на всички закупени услуги и решения. За да активирате услугата „Поръчка на консумативи, изпратете валиден лицензен файл към устройството. Повече информация ще намерите тук

Запознайте се с нашите Правила и условия.

Вашата информация ще бъде обработена в съответствие с нашата Политика за поверителност