1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Персонализирани решения
  4. Персонализиране на сензорния дисплей

Удобството от работата с персонализиран дисплей

За много фирми сканирането на документи спрямо техните изисквания може да бъде доста стресиращо преживяване. Може да изгубите много време в сканиране на единични страници, намалявайки продуктивността и увеличавайки риска от загуба и объркване на документите.

С Brother Персонализиран потребителски интерфейс, сега може да приспособим сензорния  дисплей на устройството точно към това, от което се нуждаете.

  • Напълно персонализирано визуално оформление
  • Добавяне на собствени фонове и икони
  • Създаване на персонализирани работни процеси, включително персонализирани „Сканиране към“ дестинации

Как персонализираният потребителски интерфейс може да помогне на бизнеса Ви

Cogs

Безпроблемна бизнес интеграция

Персонализирайте сензорния си дисплей, така че да съответства на начина, по който управлявате бизнеса си. Стъпките на процеса могат да се оптимизират за по-голяма продуктивност, намаляване възможността за грешки и като цяло за по-лесно ползване.

Персонализиране на дисплея на устройството

Персонализирайте към Вашия начин на работа

Намалете обучението на персонала и минимизирайте възможността за грешки до минимум с персонализирано сканиране с едно натискане. Следвайки фирмената политика, може да добавите и логото на компанията.

Клипборд с отметка

В съответствие с индустриалните стандарти

Независимо дали ограничавате някои функции или достъпа на определени потребители,  или просто се съобразявате с индустриалните регулации, Вие може лесно да адаптирате Вашето устройство или скенер към нуждите на фирмата. 

Интегрирайте работния процес към бизнес нуждите

Образование

Конфиденциалните документи в училищата могат да се защитят чрез намаляване на сканиращите опции. С персонализирано сканиране с едно натискане към предварително създадени папки за студентски досиета, сканираните документи отиват директно към посочената дестинация.

Право

Стандартните икони могат да се заменят с често ползвани функции за оптимизиране на повтарящи се процеси. За всеки партньор на компанията могат да се добавят профили с дестинации за сканиране, включително сканиране към и-мейл, мрежа, USB и облачно приложение.

 

Здравеопазване

Документите на пациентите могат да бъдат сканирани защитено, с едно натискане, което означава, че са спазени законовите разпоредби за работа със здравната информация за всеки пациент. Бързо, лесно и удобно, всяка информация за пациента може да се сканира към конкретна дестинация.

Търговия

Формулярите за регистрация на клиенти за схеми за лоялност могат незабавно да се добавят към централната база данни. При сканиране с едно натискане се изисква минимално обучение на персонала.

Финансови институции

Ипотечните и кредитните заявления могат да бъдат съхранени и споделени с централния офис за бързо и сигурно обработване. Честото сканиране на документи към мрежова папка или и-мейл може да се направи с едно натискане, намалявайки възможността за човешка грешка.

Правителствени организации

Документи с всякаква конфиденциална информация могат бързо и сигурно да се споделят с ръководния състав за одобрение. За различните отдели могат да се създадат профили с дестинации за сканиране, включително сканиране към и-мейл, мрежова папка и USB.

Как може да бъде персонализиран сензорния дисплей

Medical_touchscreen

Създаване на собствени работни процеси

Персонализиран бутон на дисплея на устройството

Персонализиране на иконите на сензорния дисплей

Устройство с персонализиран дисплей

Добавяне на профилни изображения

Често задавани въпроси

Персонализираният потребителски интерфейс позволява бързо и лесно оформление на началните екрани на определени Brother устройства с цветен сензорен дисплей. След като е избрана определена подредба според нуждите на компанията, тя може автоматично да се приложи на началните екрани на няколко Brother устройства в мрежата.
За повече информация препоръчваме да се свържете с Вашия търговски партньор на Brother или директно с нашия офис.
Персонализираният потребителски интерфейс работи само с устройства, на които е бил инсталиран този софтуер. Съвместим е с документните скенери с безжична мрежа ADS-2800W, ADS-3600W и избрани модели мултифункционални устройства, включително: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-6800DW, MFC-6900DW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L8690CDW, DCP-L8410CDW.
Може да променяте фона на основния екран, да добавяте бутони за често използвани функции и опростяване на работния процес, или просто  да премахвате ненужни бутони, за да отговорите на определени регулации.
Може да променяте цветовете на шрифта, наименованието на бутоните на началния екран, достъпа до различни настройки, като достъпа до някой функции и администраторски настройки, може да превключвате скрити функции, различни начални екрани могат да се добавят или премахват.
Фоновите изображения и бутоните на началния екран могат да се добавят в .png, .jpg, или .bmp. файлови формати. Изображенията се оразмеряват автоматично за лесна настройка и конфигурация.
Клиентска Операционна Система  - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Сървърна Операционна Система  - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Приложението Brother Software License Management Tool е най-лесния начин за активация на закупените от вас решения. Ще намерите повече информация тук.
Текстът, който въвеждате тук, се показва точно под името на формуляра. Това може да бъде например описание, някои инструкции или друга информация.

Интересувате се от нашия персонализиран потребителски интерфейс и искате да научите повече? Попълнете формата по-горе и наш търговски представител ще се свърже с вас, за да отговори на въпросите, които имате.

Погледнете нашите Правила и условия. Вашата информация ще бъде обработвана съгласно нашата политика за поверителност.