1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Персонализирани решения
  4. Сканиране на баркодове
Barcode-utility-scanning-document

Използване на баркодове за улесняване на сканирането

Сканирането на множество документи наведнъж, запазването им и преименуването им често отнема време и е сложно.

Софтуерът Barcode Utility на Brother дава възможност документите с баркод да бъдат сканирани и обработени много по-бързо и намаляват възможността за грешки.

Приложението за разпознаване на баркод анализира баркода и автоматично обработва документа в сървъра. Използвайки усъвършенствана технология за маршрутизиране на документи, файловете ви се запазват на правилното място, автоматизирайки разделянето на партиди и записване на всеки отделен файл в посочената папка в мрежата. Всичко това може да се направи директно от вашия скенер с надграждане на софтуера. Без да е необходимо да използвате компютър, процесът ви за управление на документи става по-бърз и по-точен.

Подобрете процеса по сканиране и споделяне на документи

Barcode-utility-save-time

Спестете време

Опростете работния процес, като използвате сканирани документи с баркодове.

Barcode Utility групира отделните страници в документи и преименува файловете въз основа на информацията на баркода. След това те автоматично се запазват като нови файлове в посочена от вас папка.

Сигурност с Barcode Utility

По-голяма сигурност

Сканирането на документи в споделена среда и ръчно преместване на файлове често могат да доведат до загуба или неправилно поставяне на критично важни документи. Приложението Barcode Utility на Brother предоставя ясен структуриран работен поток, като разчита информацията от баркодовете, разделя и съхранява файловете на правилното местоположение.

Намалете грешките с Barcode utility

Намаляване на грешките

Когато потребителите въвеждат данни, лесно могат да се допуснат грешки. Чрез автоматизиране на процеса и използване на данните от баркода върху документите, цифровите копия могат да бъдат запазвани последователно с правилното наименование и винаги на правилното място, което прави документите лесни за намиране.

Често Задавани Въпроси

След като бъде конфигурирана, програмата Barcode Utility работи като скрито приложение, което ви позволява да рационализирате работния процес при сканирането на документи, като използвате баркодове. Тя ви позволява автоматично да:

1. Групирате отделни страници в документи, базирани на баркода или броя на страниците.
2. Преименувате разделените файлове в зависимост от баркода, използван на страниците.
3. Пренасочвате разделените файлове към съответното местоназначение в зависимост от баркода на страниците.
Barcode Utility може да открие 13 от най-често използваните 1D и 2D баркод символи (CODE 39, ITF, CODABAR, CODE 93, CODE 128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1 DATABAR, QR CODE, DATAMATRIX, PDF417)

Документите могат да бъдат сканирани в PDF и да се съхраняват като PDF, PDF / A-1b или TIFF

Barcode Utility е съвместима със специална версия на устройства ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N или ADS-3600W.

Стандартните версии на хардуера не поддържат тази функция.

Hot folders са папки, наблюдавани от приложението. Те са свързани с конкретни Профили за обработка на задачите, съдържащи набор от функции и настройки на файлове. Сканиране или поставяне на файл с документи в Hot folder ще активира свързаните профили и документите ще се разпределят автоматично на правилното място.

Когато зададете Hot folder, (папка), можете да изберете един от трите режима за обработка на задачите.
1. Използване на всички активирани Профила за обработка на задачите. - Всички регистрирани Профили, свързани с Hot folder ще бъдат изпълнени за всички файлове в папката.
2. Използване на активирани Профили за обработка на задачите,  които филтрират по име на файл - ще бъдат приложени задания, свързани с името на входния файл в горещата папка, .
3. Използване на активирани Профили за обработка на задачите, които филтрират по метаданни - Профилите, приложени към входящия файл ще бъдат филтрирани по метаданни, описани в XML файл.
Профила за обработка на задачите съдържа информацията за метода на разделяне на документи, параметрите на изходния файл и местоназначението на финалния файл. Ефективното взаимодействие между тези функции е необходимо за конфигуриране на задачите на работния поток.
Име на изходния файл или дестинацията могат да се зададат от потребителя, дефинирайки име и макроси за наименоване. Чрез комбиниране на статичния път с различни правила за макроименуване, подпапките могат да бъдат създадени като статичен път за местоназначението на файловете.
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Приложението Brother Software License Management Tool е най-лесния начин за активация на закупените от вас решения. Ще намерите повече информация тук.
Интересувате се от нашия софтуер и искате да научите повече? Попълнете формуляра и един от нашите експерти ще се свърже с Вас и ще Ви отговори на въпросите, които имате.
Погледнете нашите Правила и условия. Вашата информация ще бъде обработвана съгласно нашата политика за поверителност.