1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Мобилни и облачни решения
Contact Us Icons

Свържете се с нас, за да научите как решенията на Brother могат да помогнат на вашия бизнес

Нека ви помогнем с решение...

Най-добрият начин за печат от iOS е вграденият AirPrint драйвер на Apple. Тъй като той е част от операционната система, не е нужно да се притеснявате за инсталирането на допълнителен софтуер.
Безплатното приложение iPrint&Scan ви дава възможност да принтирате от и сканирате към вашите устройства с  Apple или Android системи. След инсталиране приложението ще открие автоматично устройствата Brother във вашата мрежа, така че лесно ще можете да печатате и сканирате задачи към облачни услуги. 
Безплатното приложение iPrint&Scan ви дава възможност да принтирате от и сканирате към вашите устройства с Android системи, но ако ползвате устройство с  Android 5.0 или по-нова версия, можете да се възползвате от допълнението Brother Print Service Plugin. 
Да, използвайки Google Cloud Print. Всички онлайн принтери, регистрирани към Google акаунт могат да приемат задачи за печат от устройства, използващи Chrome браузър или Android операционна система, независимо от местоположението на потребителя.
Да. Функцията Web Connect свързва вашето скенер или мултифункционално устройство Brother директо към предпочитани от вас облачни услуги. Файловете могат да бъдат изпращани директно от устройството, без нужда от компютър, а също така можете да преглеждате и печатате файловете от контролния панел.
Woman and man in the office near the printer

Brother е на ваша страна

Ние разбираме, че изискванията на всеки офис са различни – затова сме отдадени на развиване на разнообразни решения за мобилен и облачен печат и сканиране, помагащи на нашите клиенти да се възползват от решение, което най-добре отговаря на изискванията им. Brother предлага:

  • Изключителна технология
  • Широк избор от решения
  • Икономически ефективни услуги

Labelled folders on a desk

Ресурсен Център

Разгледайте реални приложения, бюлетини, видео инструкции и брошури.

Saznajte više