1. Начало Brother
  2. Консумативи
  3. Brother Етикети и ленти
Brother цветно колело с ленти

Универсални ламинирани ленти

Специално проектирани за гамата от етикети принтери за P-touch, нашите ламинирани TZe ленти са тествани строго, за да се справят дори с най-тежките условия. С отлична устойчивост на вода, абразия, химикали и екстремни температури, те никога няма да ви подведат. Предлагат се над 60 вариации на цветове и размери, подходящи за различни приложения.

Разгледайте серията P-touch

Типове ленти

Силни-залепващи ленти, идеални за най-взискателните среди

Силно-залепващи

Идеални за груби повърхности, с 50% повече сила на лепилото, гарантираща издръжливост.

Гъвкави ID ленти, специално разработени за безопасно обвиване на проводници и кабели

Гъвкави ID

Специално разработена за безопасно обвиване на проводници и кабели.

Термосвиваем шлаух за стабилна идентификация на кабела

Термо-свиваеми

Специално разработена за безопасно маркиране на проводници и кабели.

Защитни ламинирани ленти

Защитни ленти

Саморазрушаващи се етикети за защита срещу отваряне 

Издръжливи етикети серия TZe 

Ламинираните ленти TZe на Brother се предлагат в много цветове, размери и материали за всички приложения за етикетиране. Благодарение на ламинирания слой, вашият текст е защитен срещу екстремни температури, химикали, влага, UV / слънчева светлина и абразия. Може да се използват на закрито и на открито и да издържат много, много години.

Оригинални консумативи Brother

DK етикетите се предлагат в различни размери

Хартиени етикети

Специално проектирана за серията етикетни принтери QL, нашата технология с непрекъснати ролки осигурява значителни икономии на време и средства, като премахва необходимостта да се използват множество ролки за различни приложения.

Етикетите могат да бъдат изрязани до избран размер, което означава, че етикети с дължина до 1 метър могат да бъдат отпечатани лесно и бързо. Също така има голямо разнообразие от предварително оразмерени етикети. Можете също да се възползвате от възможността да печатате в червено и черно, което ви помага да създадете лесно забележими етикети.

Преглед на серия QL

*двуцветният печат изисква етикетен принтер от серия QL-8 и лента DK22251

Създайте точния етикет

Хартиените самозалепващи етикети на Brother осигуряват ефективен начин за производство на адресни и пощенски етикети. Те също са идеални за идентификация на  папки, шкафове и рафтове.

Етикетите могат да бъдат отпечатани с ширина от 62 мм до 102 мм в и могат да бъдат изрязани до индивидуален размер, за да отговорят на изискванията. Предлагаме и голямо разнообразие от предварително оразмерени етикети.

Brother logo

Купете оригинални консумативи Brother