1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Сигурност на печата

Това е сигурността на Brother

Свързаната технология на днешната работна среда създава различни нива на риск за всички компании. Хардуерът, услугите и решенията, предоставени от Brother, предлагат тройна сигурност във вашата мрежа, устройства и документи, защитат поверителността и предпазват от атаки.
Свържете се с нас

Даваме сигурност на бизнес печата

Сигурността на печата днес е въпрос от решаващо значение за бизнеса На последното събитие в индустрията глобалната агенция за пазарни проучвания Quocirca разкри, че:

Източник: Quocirca проведе проучване сред 531 производители на ИТ решения в САЩ, Великобритания, Франция и Германия 2022.
Глава с мозък в синьо

61% от ИТ директорите казват, че става все по-трудно да се справят с предизвикателствата и изискванията за сигурност на печата.

Предупредителен триъгълник с удивителен знак в синьо

68% от организациите отчитат една или повече загуби на данни, свързани с печата, през последната година, което води до средна цена от £631 915 долара за нарушаване на данните.

Къща с човек в синьо

67% от хората, вземащи ИТ решения, са загрижени за риска при сигурността на домашния печат.

Защита като стандарт

В Brother поставяме сигурността на печата на първо място, като използваме трислойна защита на ниво мрежа, устройство и документ, с набор от стабилни функции, което означава, че данните се виждат само от тези, за които са предназначени.

Принтер в балон, икона на хакер в балон

Автоматично откриване на проникване

Много от нашите професионални устройства разполагат с най-модерен софтуер за постоянно наблюдение и защита срещу заплахата от атаки.

Принтер с документ, заобиколен от балон

Удостоверяване и оторизация

За да сте сигурни, че документите няма да попаднат в неподходящи ръце, имате възможност за печат с пин код и ID карта, както и нашaта функция за защитно заключване, ограничаваща определени възможности за конкретни потребители.

Принтер с цветни кубчета мастило

Защитени комуникационни протоколи

Свържете се и споделяйте документи спокойно благодарение на криптиране от край до край и порт базиран контрол на достъпа.

Нуждаете се от по-усъвършенствани функции за сигурност на печата?

Ние също така предлагаме редица разширени опции за сигурност, за да ви помогнем да защитите бизнеса си и да отведете сигурността на печата още по-далеч.

Мъж стои до принтер върху шкаф, офис, маси, растения

Secure Print+

Лесна и ефективна система за сигурно отпечатване на поверителни документи, без инсталиране на допълнителен софтуер. Изпратете задание за печат на конкретен принтер и документът ви ще започне да се печата само след удостоверяване на устройството чрез валиден пин код или карта за комуникация в близко поле (NFC).

Научете повече за Secure Print+
Жена стои до два принтера, стоящи един до друг, мъж и жена седят на столове

Secure Print Advanced

Просто и сигурно решение за печат с изтегляне, което ви позволява да печатате от всяко устройство в мрежата. Документите се отпечатват само след удостоверяване на устройството, което ползвате във вашата мрежа чрез пик код или Near-Field Communication (NFC) карта. То е удобен и лесен за използване начин, защитава документи и избягва изчакването за печат.

Научете повече за Secure Print Advanced
Редица от стоящи на пода принтери с банери в облак, гаечен ключ, зъбци, катинар

Безпроблемна интеграция

Улесняване на бизнеса със съвместими софтуерни решения.

Изборът на Brother означава да изберете богатство от партньорства и опит, които са се събрали, за да се гарантира, че ще имате безпроблемна услуга за печат, която е супер ефективна част от вашия бизнес. Приспособими и изградени в мащаб, нашите софтуерни решения ви дават най-доброто от света на печата. Те включват:

 
  • Kofax ControlSuite
  • PaperCut
  • Everyone Print

Научете повече за софтуерните партньори на Brother

Интересувате ли се от нашите сигурни бизнес устройства?