brother at your side history product

На ваша страна винаги, когато се нуждаете

Ще ви предложим разнообразна гама от принтери, скенери и етикетни принтери, софтуер за уеб конференции и други бизнес решения, които да ви помогнат да персонализирате своя офис,така че да отговарят на вашите нужди. В Brother винаги се стремим да предлагаме на клиентите повече.

И в продължение на над 50 години, ние постоянно развиваме нашите продукти следвайки иновационните технологии: през 1971-а година произвеждаме първият в света високоскоростен матричен принтер, през 2004-а година на пазара излиза най-тънкият автономен мобилен принтер с марката Brother, и най-новото от нас -  първия документен скенер с вградена безжична свързаност.

Разгледайте нашите продукти

about brother our history products

Нашата история

Основана преди повече от 100 години в Нагоя, Япония, Brother създава първата европейска база в Ирландия през 1958 г. По това време, вече предлагаме широка гама от продукти, от пишещи машини до мотоциклети!

През 1968 г., придобиваме фабриката за шевни машини Jones, и Манчестър става новият дом на Brother Европа. И до днес ние все още произвеждаме шевни машини, които ни направиха известни, както и редица други продукти и бизнес решения.

 

Вижте Повече