1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Персонализирани решения
  4. Remote Panel
Жена седи на диван с лаптоп, хора зад нея провеждат среща

Дистанционноуправление в реално време

Бизнес устройствата на Brother предлагат услугата Remote Panel, което позволява на IT отдела или сервизният ви партньор да отстраняват дистанционно проблеми с печатащите устройства. Контролният панел на печатащото устройство може да се управлява дистанционно от настолния компютър на IT отдела.

Remote Panel се управлява в реално време, предлагайки цялостен интерактивен интерфейс на вашето печатащо устройство. IT отделът има достъп до всички функции на устройството, включително до режим „Поддръжка“ за бързо диагностициране и разрешаване на проблеми, включително и промяна на настройките.

Как услугата Remote Panel може да е полезна за Вас?

Икона с часовник

Пести време

Бързо и лесно разрешаване на проблемите с устройството от разстояние, без нужда да се чака сервиз на място.

Икона с ръкостискане

Централизирана поддръжка

Улеснете Вашата IT поддръжка, като имате всичко под един покрив.

Икона с катинар

Сигурност

Информацията от Вашето устройство се споделя чрез защитен комуникационен канал, като се гарантира, че информацията Ви е криптирана.

Често задавани въпроси

Remote Panel спестява много време и средства, предоставяйки Ви ефективен начин за диагностика и обслужване на Вашите устройства, чрез Уеб Базирано управление. (Web Based Management).

Ако не сте сигурни в спецификациите или съвместимостта, за повече информация ние препоръчваме да се свържете с нас или наш оторизиран дилър.

Когато Brother е Вашата предпочитана марка за печат, Remote Panel дава възможност на бизнеса за оптимизация на процеса диагностика - поддръжка, като така отпада стоенето на машината в сервиз. Тази услуга може да се ползва и за обучение и демонстрации.

Remote Panel работи само със съвместими устройства, на които е активирана тази услуга. Нужен е лицензен ключ за активиране на услугата, която е налична за следните устройстваDCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT. 

За използването на Remote Panel е необходимо единствено решение за отдалечен достъп.

Да. Сензорния екран на машината се управлява виртуално от уеб браузър от отдалечено място, използвайки криптиране чрез SSL комуникация, и след разрешение от потребителят от физическия контролен панел на устройствата.

След като е добавена от потребителя, услугата Remote Panel позволява на IT поддръжката да осъществи достъп до всички функции на LCD екрана и бутоните на панела, заедно с режимите за поддръжка.

Нашият безплатен софтуер BRAdmin Professional е най-добрият начин за активиране на функциите на всички закупени услуги и решения. За да активирате услугата Remote Panel, трябва да изпратите валиден лиценз файл към устройството. Повече информация ще намерите тук
Интересувате се от Remote Panel и искате да научите повече? Попълнете формуляра по-долу и нашите експерти ще се свържат, за да ви отговорят на всички въпроси, които имате.

Запознайте се с нашите Правила и Условия.

Вашата информация ще бъде обработена в съответствие с нашата Политика за Поверителност