1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Персонализирани решения
  4. Secure Print+
Secure Print Plus NFC идентификация

Защитете документите си съобразно регулаторната система

Защитете документите си съобразно регулаторната система

Secure Print+ е фърмуер, с който сигурно и безопасно печатате конфиденциалните си документи. Често конфиденциалните документи се разпечатват и оставят върху принтера, което увеличава риска от попадането на информация при неправилния човек. Secure Print+ е опростена, но ефективна и сигурна система за печат. Системата Ви за защита на конфиденциалната информация може да бъде незабавно подобрена, като Ви се гарантира пълна защита на документите.

С Brother Secure Print+

  • Вашите конфиденциални документи се разпечатват, само когато Вие ги освободите за печат
  • Само оторизирани служители могат да пускат и събират своите документи
  • Конфиденциалните документи не остават върху принтера, така че да могат всички да ги видят

 

Бърз, сигурен и лесен печат на конфиденциални документи

SecurePrint Plus Лесно конфигуриране

Удостоверяване с карта

Документите Ви се разпечатват само, когато Вие дадете разрешение за печат и сте до принтера, за да ги вземете. Чрез идентификационна карта с NFC стандарт (Near-field Communications) позволявате печат на документите.

Grey padlock icon

Защитен печат

Защитете конфиденциалните си документи. Разпечатването става само, когато освободите заданието за печат от устройството.

Grey cog icon

Лесно управление

Можете да премахвате и добавяте Потребители с няколко прости стъпки. Всеки потребител може да бъде настроен със свой собствен профил. Можете да задавате индивидуален достъп до определени функции на устройството. 
 

Secure Print+ Често задавани въпроси

Secure Print+ позволява да се конфигурира идентификационна карта с NFC стандарт, с която потребителят може чрез удостоверяване да пусне заданието за печат. Могат да се създават и специфични потребителски профили осигуряващи достъп до всички или някои функции на устройството.  
Да, данните временно се съхраняват в паметта на принтера, докато не освободите документа за отпечатване. След отпечатване данните се изтриват.
Продължителността на съхраняване на данните в принтера зависи от Вашите конкретни изисквания. Ако данните останат по-дълго от определения период от време, те се изтриват автоматично за ваша сигурност.
Могат да се добавят до 200 потребителя.
Brother Secure Print+ се поддържа от посочените цветни и монохромни лазерни устройства; MFC-L95700CDW, MFC-L8900CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW, MFC-L6900DW, MFC-L6800DW, DCP-L6600DW, HL-L6300DW, HL-L6400DW.

Фърмуерът Secure Print+ се инсталира на Вашето устройство.

Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

Може да закупите Secure Print+ от оторизираните Brother търговски партньори. Попълнете формата „Повече информация“ и търговец на Brother ще се свърже с Вас.

Приложението Brother Software License Management Tool е най-лесния начин за активация на закупените от вас решения. Ще намерите повече информация тук.

Интересувате се и искате да научите повече? Попълнете формуляра по-долу и нашите експерти ще се свържат с вас, за да ви помогнат при всякакви въпроси, които може да имате.

Погледнете нашите Правила и условия. Вашата информация ще бъде обработвана съгласно нашата политика за поверителност.