1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Работно място и Brother

Това е работното място и Brother

Brother решения за печат, съобразени с вашия бизнес, независимо от работната ви среда.

Изберете от пълна гама хардуер и услуги, които могат да отговорят на вашите нужди и да поддържат всяка работна среда, сигурно и ефективно. Нашите решения за печат са мащабируеми, подкрепени от иновативни, технологично задвижвани устройства и от нашата всеотдайна сервизна поддръжка.

Свържете се с нас

Преобразете бизнеса си

Подкрепяйте служителите си със сигурни работни решения, където и да са те.
Устройства, проектирани да бъдат устойчиви и рентабилни, като същевременно се поддържат в крак с взискателните работни места.

Бял катинар върху син щит

Сигурност

 

Две купчини сини монети

Ефективност на разходите

 

Три стрелки в синьо, образуващи символа за рециклиране

Устойчивост

 

Принтер на шкаф с балон и икона на хакер във въздуха

Сигурност

Защитете бизнеса си.

Свързаната технология на днешната хибридна работна среда създава различни слоеве на риск за всички компании. Нашите устройства за печат и сканиране, услуги и решения осигуряват усъвършенствана мрежова и документaлна сигурност, предназначена да защитава поверителността. Нашите решения за сигурност при печат и сканиране включват:

  • Мрежова защита
  • Защита на устройството
  • Защита на документите

Свържете се с нас Научете повече за нашите решения за сигурност

Двама мъже и три жени седят около маса, лаптоп, растения, документи

Ефективност на разходите

Подобрете производителността, контролирайте разходите си.

Изправени пред нарастващата сложност на работните процеси, ние можем да ви помогнем да оптимизирате цялата си печатна инфраструктура, осигурявайки видимост, сигурност и контрол върху разходите.

Решенията на Brother включват:

  • Услуги за управление на печата (MPS) - подобряване на печатния процес чрез автоматично поръчване и доставка на мастило или тонер, мониторинг на печата и докладване. В съчетание с гъвкави възможности за плащане и по-ниски текущи разходи. MPS държи всичко под контрол. Позволява ви да създадете среда за печат, която е рационализирана и лесно мащабируема.
  • Оптимизиран печат - гарантира, че имате правилните устройства на правилното място, за да увеличите максимално ефективността и използваемостта. Нашият подход гарантира, че вашият бизнес има оптимално решение, съобразено с вашите нужди, като се избягва прекомерното инвестиране в устройства или ненужни функции.

Свържете се с нас Научете повече за ефективността на разходите

Три тонер касети във въздуха в символ за рециклиране на фона на дървета

Устойчивост

Повторно използване на материали с нулеви отпадъци.

Навсякъде се изисква бизнесът да бъде по-устойчив. Ние предлагаме печат, който може да бъдат част от решението. Минимизирането на въздействието върху планетата е основна част от това, което правим, от разработването на ефективни и трайни продукти, до етичното рециклиране и повторно използване на 100% от нашите тонер касети - с нулеви отпадъци за депониране. Заедно с нашите партньори и клиенти, ние продължаваме нашето пътуване към по-устойчиво и въглеродно неутрално бъдеще.

Нашите устойчиви решения включват:

  • Устойчива печатна технология
  • Поддръжка и ремонт
  • Еко-режим

Свържете се с нас Научете повече за устойчивостта