1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Активиране на решения
Business man in an office working on his laptop with a Brother printer in the background

Сигурен и лесен начен за активиране на вашите услуги

Нашият безплатен инструмент за активиране, BR Admin Professional 4 (BRAdmin Pro 4) е най-простият начин да отключите следните решения:

Независимо дали искате да активирате само едно решение за едно устройство или множество решения за множество устройства, това е единственият софтуер, необходим за бързо и лесно активиране.

Следващи стъпки

поддържа изтегляния

1. Изтегляне

Използвайте линка по-долу, изберете "Изтегляния" и намерете вашия модел. На следващата страница ще намерите списък с операционни системи. Продължете с натискане на "търсене". Ще намерите BRAdmin Pro 4 в секцията  "Помощни програми" след като изберете "Покажи всички".

Инсталиране

2. Инсталиране

След като инсталирате BRAdmin Pro 4, приложението ще потърси съвместими устройства във мрежата или свързани по  USB. От опциите можете да изберете устройствата, на които искате да активирате функции.

зъбци за настройки

3. Въвеждане на код

Въведете кодовете, които сте получили от търговеца на Brother. Уверете се, че вашият компютър е свързан с интернет и след натискане на един бутон вашите Brother устройства ще бъдат активирани с закупените функции.  

Управление на решения (BRAdmin Professional 4) ЧЗВ

Този софтуер позволява на системните администратори да инсталират и управляват мрежово или USB свързани устройства Brother.
Проверете дали устройството е:
•    Поддържан Brother модел
•    Свързано чрез USB или мрежа
•    Е коректно настроено, свързано и налично
•    Е с последна версия на фърмуера
Не. Достатъчно е компютърът, работещ с Brother BRAdmin Professional 4 да бъде свързан към интернет, за да активирате кода.
Windows 7 или по-нов (32bit и 64bit).
(Mac не се поддържа.)
По време на активирането не се запазват лични данни. Запазват се само модел, сериен номер и дата на активация в случай на сервизно обслужване.
Ако код за активиране е регистриран веднъж, той не може да се използва повече. Трябва да се свържете с Brother за нов код.
Можете да го проверите с помощта на работния плот в BRAdmin Professional 4.
Да. С помощта на Brother BRAdmin Professional 4 могат да се въведат повече от един код за активиране на софтуерни решения.
Не. Кодовете за активиране на софтуерно решение не мога да се използват повторно. Ще ви е необходим нов заместващ код.
Не, лицензите за услугите са безсрочни за дадено устройство.

Свържете се с нас

02 958 35 25 office@brother.bg