1. Начало Brother
  2. Съвети за домашен офис

Намерете правилното оборудване за домашния офис

Възползвайте се максимално от домашния офис

Работата от вкъщи може да осигури гъвкавост и независимост, но може да се сблъска и с определени предизвикателства. Докато работите отдалечено може да се разсейвате от домакинските задължения, проблемите с комуникацията с колегите и затрудненото поддържане на баланса между работа и личен живот може да доведе до понижаване на вашата производителност и фокус. Въпреки това, с добро планиране на домашния офис и графиците, можете да бъдете също много продуктивни и ефикасно работещи от дома. Brother остава „На ваша страна“ и създаде бързо ръководство, което да ви помогне да настроите пространството в домашния си офис и дори да повишите производителността си.

Picture of woman putting a labelled file on a bookcase

1. Как да създадете и организирате вашия домашен офис

Преди да започнете със създаването на домашния си офис, трябва да вземете предвид две неща:

  • Къде ще се намира работното ви пространство у дома? Ще прекарате повече от седем часа в домашния си офис, така че помислете много внимателно за мебелите и оборудването, които ще трябва да настроите.
  • С какви ресурси трябва да работите? Имайте предвид важни неща като съществуващо оборудване и бюджет, преди да вземате решения какво да закупите.

жена седи на бюрото, с жълт велосипед до нея

2. Как да работите удобно от дома

Вашият домашен офис трябва да бъде функционален и удобен. Осигурете си най-ергономичното пространство в къщи и подсигурете навиците си за работа далеч от офиса с подходящо оборудване.

  • Стол с правилните опорни точки, опора за краката и бюро на правилната височина ще имат голяма разлика не само за вашето здраве, но и за вашата продуктивност
  • Добре поставените мишка, клавиатура и монитор на нивото на очите ще ви помогнат да се съсредоточите и поддържате ефективността по време на работа

водене на бележки на бюро с мобилен телефон

3. Как да работим максимално ефективно

Работата вкъщи изисква малко допълнителна дисциплина и търпение в началото. Стремете се да поддържате работната си рутина, колкото е възможно повече.

  • Работно време и графици за почивки: станете и се подгответе за работа по същия начин, както преди и не забравяйте да добавите редовни паузи за кафе и почивки за обяд към деня си.
  • Създайте списъци за всичките си задачи по приоритети и подредете бюрото си в началото на работния ден. Прочетете нашите Организационни съвети за повече идеи..
  • Сведете до минимум разсейванията си по време на работа, но не забравяйте да определите време, което да прекарате със семейството или приятелите си по време на вашите почивки.

Жена в домашнен офис стои до принтера

Принтери и многофункционални устройства

Вижте гамата ни от продукти за домашен офис, за да завършите организирането на домашния офис

Разгледайте гамата
сиви, зелени, лилави, прозрачни сиви и прозрачни лилави папки, подредени на рафт

Решения за етикетиране на домашен офис

Организирайте дома и домашния си офис, разгледайте решенията на Brother за етикети тук.

Разгледайте гамата
Brother скенер на дървено бюро в домашен офис

Скенери за домашен офис

Опростете процеса на съхранение, намерете най-добрия скенер за вас тук.

Разгледайте гамата
Квадратно шкафче с аксесоари и кутии и съхранение

Съвети за организация

От безпорядък на бюрото до поддържане на баланса между личния и професионалния живот, вижте 5 важни организационни съвета за добре устроен домашен офис.

Научете повече
Жена седи на бюрото в домашния офис - опражнява изкуства и занаяти

Професионален кът

Вдъхновете се и разгърнете творчеството си, докато работите у дома с гамата на Brother Crafting

Научете повече
Човек, който изрязва снимка на куче от Brother Creative centre

Creative Center

В Brother Creative Center ще намерите безплатни игри, оригами за разпечатване, страници за оцветяване, шаблони за изрязване и много други, с които ще можете едновременно да работите от вкъщи и да бъдете родител.

Научете повече