Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').
InkBenefit-Plus-with-Brother-MFC-T910DW

ПЪЛНИ С БЕЗГРАНИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Стилни и компактни мултифункционални устройства с вградена система с резервоари с мастило. Бутилките с мастило за 6.500 стр. черно и 5.000 стр. за всеки цвят дават на малкия и домашен бизнес да постига големи обеми печат при значително намалени разходи.

Научете повече

InkBenefit-Professional-with-Brother-MFC-J3930DW

ПРОФЕСИОНАЛНО КАЧЕСТВО НА НИСКА СТОЙНОСТ

Повече възможности със серията мастилено-струйни мултифункционални устройства за бизнеса. Множество функции и печат, копиране, сканиране и факс в А3 формат. Перфектно решение за печат за бизнес, който държи на професионалното качество, но на разумна цена. Мастилата с капацитет 3.000 стр. за черно и 1.500 стр. за всеки цвят Ви гарантират, че ще плащате по-малко, а ще получавате повече.

Научете повече

Tonerbenefit-with-Brother-MFC-B7715DW

ПОЗВОЛЕТЕ СИ ОРИГИНАЛ

Компактни монохромни лазерни устройства работещи с тонер на изключителната цена от 44 лв. за капацитет от 1.500 или 2.000 стр. в зависимост от устройството.

Създадени за малкия и домашен офис, които сега могат да намалят значително разходите за подмяната на тонер касетата и да постигнат удивителна цена на страница, и всичко това без компромис с качеството на печат.

Научете повече

Brother На ваша страна лого

3 Години Гаранция

Продуктите на Brother се произвеждат по възможно най-високите стандарти и са известни със своите надеждност и качество. Когато се ползват правилно те ще Ви се отплатят с дълга служба. Към стандартната 2 годишна гаранция Brother дава и още една допълнителна година.

За да се възползвате от тази възможност и да удължите гаранцията на своя продукт Brother e достатъчно просто да се регистрирате.