1. Начало
  2. Brother Решения
  3. Дигитализиране на документи

Дигитализиране на документи

Сканирането и управлението на електронни документи може да бъде сложно, особено в по-големите организации. Решенията на Brother за дигитализиране на документи, предлагат широка гама от разнообразни начини за сканиране, архивиране и извличане на вашите бизнес документи,

Какво още може да Ви заинтригува...

PrintSmart Secure Pro - Защита за вашия печат

PrintSmart Secure Pro

Поемете контрол върху сигурността и разходите за печат във Вашата организация чрез Brother PrintSmart Secure Pro
AirPrint

iPrint & Scan

Печатайте и сканирайте директно от вашето мобилно устройство с безплатното приложение iPrint&Scan 
Директен печат от Google Cloud Print

Web Connect & Brother Cloud Apps

Свържете се към облака и редактирайте Вашите документи директно от устройството

Позволете ни да ви помогнем с избора на решение

Да. Brother iPrint & Scan е безплатно приложение, съвместимо с Apple IOS, Android и Windows Mobile устройства. Можете да го използвате, за да сканирате документ към вашето мобилно устройство с високо качество, и както подсказва името, можете да го използвате и за отпечатване.
Разделяне на Имейли автоматично ще решат проблема чрез разделяне на вашите сканирани документи и изпращането им като множество имейли
Да, има няколко начина да направите това. Brother Cloud Apps предлага широк набор от иновативни, облачно базирани приложения, към които имате достъп директно от вашето устройство Brother, без да е необходим компютър. Можете също така да премахвате цветни фонове с Remove Background и автоматично коригиране на изкривявани при подаване с Auto-deskew (Автоматично изправяне)
Има много начини за изпращане на сканирани документи. С устройствата Brother може да изпратите файла на място в мрежата, на FTP сървър, облачна услуга, или имейл адрес. Или можете просто да го запишете USB памет флаш памет.

Brother е на ваша страна

Ние предлагаме множество решения за сканиране на документи, които могат да бъдат адаптирани към нуждите на вашия бизнес. Какво предлагаме:
  • Голям избор от решения
  • Надеждна технология
  • Ергономичен дизайн