1. Начало Brother
  2. Консумативи
  3. Оригинални мастилници и тонер касети
  4. Мастилници и тонер касети

Перфектен печат през цялото време

 
 
Мастилниците и тонер касетите Brother са специално разработени така, че да ограничат риска от зацапване и размазване. Ние използваме най-новата технология за управление на цветовете, за да гарантираме, че нашите мастилници и тонер касети ще произведат точните цветове, от които се нуждаете, и те няма да избледняват с течение на времето.

Когато качеството и надеждността са от значение

Barvni dokument na tiskalniku

Точните цветове

Мастилниците и тонер касетите на Brother гарантират, че бизнес документите ви са с най-високо качество. Нашите висококачествени тонер касети съдържат перфектно заоблени частици с тонер, произвеждащи превъзходно качество на цветовете. Комбинацията от пигментни и багрилни мастила, използвани в касетите с мастило на Brother, гарантира по-голяма трайност и яркост.

Inženir ob odprtem tiskalniku

Професионално проектирани

Консумативите на Brother са проектирани и тествани от същите инженери, които произвеждат и нашия всепризнат хардуер, което означава, че са изградени заедно, за да работят по най-ефективния начин. Така че можете да се насладите на зашеметяващото качество на печат, доставено от мастилниците и тонер касетите Brother.

Tiskalnik na mizi tiska barvni dokument

Гарантирана производителност

Оригиналните мастилници и тонер касети Brother са подложени на строг качествен контрол при разработване, за да се гарантира, че те винаги осигуряват най-доброто качество на разпечатките и всяка касета осигурява посоченият капацитет. Тествани по стандартите ISO 11798 *, с тях можете да сте сигурни, че документите ви няма избледнеят, след като са били изложени на влага, светлина и ежедневна работа.
* ISO 11798 покрива производителността и трайността на мастилото и тонера върху отпечатани или копирани документи.

Открийте оригинални консумативи Brother за вашето устройство

Принтер, отворен за подмяна на тонер касета

Тествани по най-високите стандарти за безопасност

Сертифицирани по ISO стандарти и отговарящи на изискванията за безопасност.

Строго тествани
Човек полива цвете в офиса

Влияние върху околната среда

Намалете консумацията на енергия и количеството отпадъци.

Устойчивост