1. Начало Brother
  2. Консумативи
  3. Оригинални мастилници и тонер касети
  4. Мастилници и тонер касети Brother

Разработени в съответствие с най-новите стандарти за безопасност

В Brother ние непрекъснато разработваме нашите мастилници и тонер касети, не само за печат на висококачествени документи, но и с грижа да не влизате в контакт с потенциални вредни частици.

Когато качеството и надеждността са от значение

moški odpira vrata z ID-kartico

Фабрики

Всички оригинални мастилници и тонер касети на Brother се произвеждат във водещи технологични фабрики, където гарантирането на качеството е от ключово значение.

Нашите касети преминават през строг процес за контрол на качеството, с редовни проверки и тестове. Придържайки се към най-високите индустриални и етични стандарти, като същевременно произвеждаме висококачествени касети, ние ви гарантираме, че можете да печатате без притеснение.

Tiskalnik skenira dokumente

Оптимална производителност

Мастилниците тонер касетите на Brother са проектирани като част от цяла система за печат. Нашите оригинални консумативи са проектирани от същите инженери, които създават нашите всепризнати принтери. Уверете се, че касетите с мастило и тонер работят в перфектна хармония, осигурявайки живи изображения и ясен, остър текст, от който се нуждаете. В съответствие със стандартите ISO 11798 за трайност и издръжливост.

Открийте оригинални консумативи Brother за вашето устройство

Човек полива цвете в офиса

Влияние върху околната среда

Намалете консумацията на енергия и количеството отпадъци.

Устойчивост
Човек с костюм и вратовръзка

Когато качеството е от значение

Специално проектирано мастило и тонер за постигане на високи резултати.

Перфектни документи