Brother iLink&Label

Използвайте вашия Apple iPhone или iPad, за да изтеглите идентификаторите на кабели, съхранени в проекти на Fluke Networks LinkWare Live, и ги прехвърлете безжично към етикетния принтер Brother PT-E550WNIVP. След това просто изберете необходимите, за да отпечатате бързо вашите етикети за идентификация на кабели. Няма нужда да носите лаптоп или да използвате кабелна връзка.

Мрежов техник, използващ приложението Brother iLink&Label на своя смартфон

Спестете време, намалете грешките

Чрез свързване към данни, съхранени в Linkware Live, можете да спестите време от ръчно въвеждане на същите идентификатори за кабели в PT-E550WNIVP с помощта на клавиатурата на принтера. Освен това неправилно въведените идентификатори са минало - гарантиране на точност във всички ваши задачи за етикетиране,

Изтеглите сега, за да откриете предимствата на това безплатно приложение за етикетиране?

PT-E550W label printer with network cable ID's being selected for printing

Изтеглете идентификационни етикети за Вашия кабел за секунди

След инсталацията на приложението и въвеждането на Вашите Fluke Networks Linkware live потребителско име и парола, ще ви отнеме само няколко секунди да изберете и прехвърлите идентификационни етикети за кабели на Вашия Brother PT-E550W етикетен принтер

  • Изберете проекта с дадения идентификационен етикет и натиснете „Изтегли“, за да го прехвърлите в приложението
  • После изберете листа с идентификационни етикети, който искате и натиснете „Изпрати“, за да го прехвърлите безжично към PT-E550W
  • Това е! Вашият PT-E550W вече е запазил последния кабелен идентификационен етикет в паметта си.

Brother TZe cable label being prepared for wrapping around network cable

Отпечатвайте Вашите идентификационни етикети за кабели

След като идентификационният етикет е запазен в паметта на принтера, всичко от което имате нужда е PT-E550W

Просто натиснете бутона "За кабел с обвиване" на клавиатурата на PT-E550W и конфигурирайте настройките за типа кабел, който използвате- Това трябва да се направи само веднъж.

За да отпечатате Вашите етикети, натиснете database key на принтера, за да се появи на екрана идентификационният етикет. После дайте печат всички етикети или изберете само поредицата, която искате.

.
Етикетите се отпечатват на една дълга лента. Усъвършенстваният нож с функцията си „Полусрез“ помага за запазването на поредицата след печат и последващото им коректно залепяне.

Гъвкавите идентификационни ленти Brother TZe са направени специално за кабелна идентификация и се препоръчват за тази употреба. 

Mobile device ready to transmit new cable ID's to Brother PT-E550W label printer

Поддържане на Вашите идентификационни етикет актуални

В процеса на развитие и поддръжка на дадена кабелна мрежа, когато добавяте нов или променяте вече съществуващ етикет, просто използвайте приложението Brother iLink&Label, за да се свържете отново и да изтеглите най-новите идентификационни етикети от Вашия Linkware Live проект към етикетния принтер Brother PT-E550W. След това отпечатайте каквото Ви трябва.

Вижте защо етикетирането на кабелните инсталации и мрежи е толкова важно