1. Начало Brother
  2. За Brother
  3. News
  4. 2014
  5. Принтерите за етикети на Brother – първите, които поддържат AirPrint™

Принтерите за етикети на Brother – първите, които поддържат възможност за AirPrint™

Принтерите за етикети на Brother – първите, които поддържат възможност за AirPrint – и приложението Air Label като допълнение

 

Brother въведе единствените офис принтери за етикети, които поддържат Apple® AirPrint™ – заедно с разработването на собствено иновативно приложение Air Label.

Професионалните настолни принтери за етикети за специалисти в печата и технологиите QL-710W и QL-720NW са първите, които се характеризират с технологията за безжичен печат Apple® AirPrint, като отразяват стремежа на Brother да създава напредничави продукти.

Двата модела, заедно със специализираното приложение на Brother, се оказаха идеалният принтер за етикети, който да се използва с iPhone®, iPad® и iPod touch®.

Добавянето на Apple® AirPrint™ е втората част на иновацията, с която могат да се похвалят лъскавите и стилни настолни принтери за етикети. При пускането им през 2012 г. те бяха първите офис принтери за етикети в света, които включваха безжична функционалност.

Вградената безжична функционалност позволи на Brother да включи възможностите на AirPrint™ в набора от функции на QL-710W и QL-720NW.

  • Безжичният печат чрез AirPrint™ позволява на потребителите да печатат етикети, без да се налага да свалят софтуер или да инсталират допълнителни драйвери за устройства, създавайки опростен процес за потребителите, които имат нужда да печатат от мобилни устройства на Apple®.
  • Функцията създава също възможности за разработчиците на приложения, за да могат лесно да добавят поддръжка за директен печат на етикети към своите iOS приложения или да създават специализирани приложения за етикети за своите потребители.
  • Приложението Air Label на Brother позволява просто създаване на етикети и се предлага в Apple App Store.

Двата модела също така се отличават със софтуер за проектиране на етикети за PC и Mac, който позволява на потребителите да печатат професионални етикети за редица сфери на приложение от работното си място, и са най-бързите модели от своя вид на пазара, печатайки до 93 стандартни адресни етикета за минута.

Джери Куигли, Ръководител за продукти за етикети, Brother Ireland, каза: “Нашето обещание за иновации стана причина за предоставянето на двойка принтери за етикети, за които с гордост можем да оповестим, че са първите, които поддържат технологията за безжичен печат AirPrint™. Подкрепени от създаването на нашето чисто ново приложение Air Label на Brother, QL-710W и QL-720NW са идеалните принтери за етикети, които да се използват с мобилни устройства на Apple®.”