1. Начало Brother
 2. Brother Решения
 3. Healthcare
 4. Маркиране на болнично оборудване
Black on silver P-touch TZe laminated label on a hand dryer

Дръжте под око оборудването и другите активи

Много здравни институции имат хиляди дълготрайни или мобилни активи, разпределени в множество места. Следете ги, като отпечатвате трайни ламинирани етикети, съдържащи номера на активи и друга важна информация, с принтер за етикети от серията P9 на Brother P-touch P900. Ламинираните етикети TZe от Brother, са проектирани да издържат много години, дори при екстремни условия.

Предимства на етикетните принтери от серията PT-P900 и трайните етикети P-touch

Прозрачното ламинирано покритие предпазва текста ви от химикали, влага, износване, слънчева светлина и екстремни условия. Ламинираните етикети на Brother P-touch са "изпитани до краен предел" от независима лаборатория, за да се гарантира тяхната издръжливост.

Технологията с термо-трансферен печат използва мастилена лента, за да предложи ясен и висококачествен печат. Етикетните принтерите от серия P-touch могат да произвеждат дълготрайни, издръжливи етикети с разделителна способност до 360 x 720 dpi.

В етикетите ви могат да бъдат включени линейни и двуизмерни баркодове, като GS1-128 и QR кодове,  за подобряване на ефективността и намаляване на грешките, причинени от ръчно въвеждане на неправилни номера на активи и друга информация

Подобрете идентификацията на етикета, като включите съответно графично изображение, като лого или символ. Поддържат се популярни файлови формати като .jpg, .png и .bmp.

Касетите с ленти Brother TZe се предлагат в широка гама от размери, с ширина до 36 мм, и в различни цветове. Налични са и метализирани, силно залепващи, лесно забележими флуоресцентни етикети, които отговарят на почти всички изисквания за етикетиране.

Софтуерът P-touch Editor за Windows и Mac е включен като безплатно изтегляне и позволява професионален дизайн на етикети, които да отговаря на вашите точни изисквания.

Service information on Brother P-touch TZe laminated label attached to syringe driver in a hospital

Уверете се, че се поддържат графици за обслужване

Без никакви средства за точно идентифициране на оборудването, периодичното обслужване не може да се извърши според изискванията на устройствата. Може да бъде обслужен грешен актив  или да бъде пропуснато обслужването на друг. Използвайки ламинирани етикети на Brother P-touch на всяко устройство, можете да бъдете сигурни, че етикетът ви ще остане четлив в продължение на много години, като помага да поддържате оборудването си в възможно най-добро състояние.
 

Operating instructions on medical healthcare equipment

Включете важна оперативна информация

Силно забележими етикети, съдържащи важна информация, могат да бъдат прикрепени към оборудването, като инструктират потребителите за правилната работа и гарантират, че устройствата са винаги готови за използване. С широка гама от цветове на етикетите, включително металик и флуоресцентни, можете да се уверите, че инструкциите ви са ясно видими и забележими.

Brother P-touch ламинирани етикети TZe върху различни химикали в лаборатория

Доверете се на трайните ламинирани етикети Brother TZe

Предлагащи се с ширина до 36 мм, с различни цветове и материали, включително метализирани, силно залепващи и лесно забележими, ламинираните етикети на Brother P-touch са тествани и доказано устойчиви срещу:

 • Химикали
 • Вода и други течности
 • Триене
 • Слънчева или UV светлина
 • Ниски температури до -80C
 • Високи температури до +150C

След като бъдат поставени, можете да бъдете сигурни, че етикетите ви ще останат прикрепени и четливи в продължение на много години.

Технически данни за TZe лентите (PDF, 2.5 MB)

Brother P-touch PT-P900W printing asset labels

Серия настолни етикетни принтери PT-P900

Настолните етикетни принтери от серията Brother P-touch PT-P900 са идеалният избор за здравни институции, които се нуждаят от дълготрайни етикети.

 • Печат на трайни етикети с ширина до 36 мм.
 • Високоскоростен печат с висока разделителна способност.
 • Печат на баркодове, лога и други символи, когато е необходимо.
 • Връзка към бази данни, съдържащи се в електронна таблица (Excel) за бързо отпечатване на множество етикети на активи.
 • Включен професионален софтуер за дизайн на етикети P-touch Editor.