Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да научите как решенията на Brother могат да помогнат на вашия бизнес

 Нека ви помогнем да изберете решение...

Да, използвайки Brother Solutions Interface. BSI е платформа с отворен интерфейс, разработена с цел да разработвате ваши решения за устройствата Brother. Можете да контролирате какви функции да бъдат показани на контролния панел и какви задачи да изпълняват.
Да, ни сме SAP сертифицирани, а нашите устройства са напълно съвместими със Citrix. 
След отпечатване на документ, не винаги е възможно да се разбере кой го е отпечатал. С функцията ID Print към документите може да се добави информация, като потребителско име, дата, час или дори персонализирано съобщение, като това се появява в горната или долната част на страницата. За тези, които изискват по строг контрол на печата, предлагаме софтуера PrintSmart Secure Pro, с който може да наблюдавате, кой, кога и какво печата и колко ви струва това.
Обикновено, ако задание за печат се изпраща към опашката на вашия принтер, тя може да седи на машината за неопределено време, което създава риск за поверителни документи. С настройката за Периодично Изтриване можете да зададете команда на принтера да изтрива данните за печат от паметта, след определен период от време.
brother at your side printsmart security and cost

Brother е на ваша страна

Ние предлагаме набор от решения за сигурност и икономичност, съобразени с вашата бизнес среда. Brother предлага:

  • Голям избор от решения
  • Надеждна технология
  • Широка функционалност