1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Домашен офис

Решения за вашия домашен офис

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да научите как решенията на Brother могат да помогнат на вашия бизнес

Научете как можем да подобрим ефективността на вашия бизнес

Функцията Split Emails автоматично ще реши проблема, като раздели файла и на няколко части и ще го разпрати в няколко отделни съобщения.
Да. Приложението на iPrint&Scan е безплатно и съвместимо с Apple iOS, Android или Windows Mobile устройства. Можете да сканирате документи директно към вашето мобилно устройство, но също така и да печатате. 
Най-добрият начин за печат от iOS е вграденият AirPrint драйвер на Apple. Тъй като той е част от операционната система, не е нужно да се притеснявате за инсталирането на допълнителен софтуер.
Да. Можете директно да печатате  PDF и XPS файлове от принтера, без употреба на компютър или допълнителен софтуер.
Да. Функцията Web Connect свързва вашето скенер или мултифункционално устройство Brother директно към предпочитани от вас облачни услуги. Файловете могат да бъдат изпращани директно от устройството, без нужда от компютър, а също така можете да преглеждате и печатате файловете от контролния панел. 

Brother е на ваша страна

Ние разбираме изискванията на малкия бизнес. Нашите експертно разработени решения предлагат компактни решения за печат и сканиране, предназначени за домашни офиси и малък бизнес. Ние ви предлагаме:

  • Експертен съвет и поддръжка
  • Лесно интегриране
  • Достъпни решения