1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Решения за управление на печата

Нека ви помогнем с решение...

Най-добрият начин да управлявате достъпа, идентификацията и използването, е чрез използване на ПИН код или ID карта. Чрез функцията за заключване Secure Function lock, потребителите могат да се идентифицират с карта, като се използва вградения NFC четец, или друг външен четец, като в този случай не е нужно да се въвежда ПИН код.
Да. Има няколко начина. Функция за защитно заключване (Secure Function Lock) ви позволява пряк контрол върху употребата на функциите от определени потребители, чрез идентификация с ПИН код или NFC идентификационна карта.
Ако вашите устройства не са свързани към мрежата, не можете да използвате система за наблюдение BRAdmin Professional, но тук на помощ идва BRPrint Auditor. Вместо да наблюдавате самия принтер, софтуерът ви позволява да получавате тази информация от всеки компютър в мрежата, свързан чрез USB или паралелен кабел. Просто инсталирайте BRPrint Auditor на компютъра на потребителя, и тя ще се събира и изпраща информация за използването принтера обратно към BR Admin точно както при мрежови принтер.
Не. Инструмента Driver Wizard Deployment ще се създаде изпълним файл, който при стартиране на друг компютър, автоматично ще се инсталира драйверите, без да се налага намеса от страна на администратор. Също така, с Универсалния Драйвер на Brother можете лесно да дистрибутирате устройството с една лесна инсталация. В допълнение, използвайки Microsoft® Installer (MSI), можете да автоматизирате целия процес, създавайки един файл, с който де прехвърлите необходимия Brother софтуер към компютрите на потребителите.
Ако имате принтери, които се намират в различни офиси, можете да настроите устройствата да изпращат Имейл Репорти. Устройството ще изпрати пълна справка за състоянието – от брой отпечатани страници до текущо ниво на тонера – директно на вашия Имейл адрес.
Да, използвайки Brother Solutions Interface. BSI е платформа с отворен интерфейс, разработена с цел да разработвате ваши решения за устройствата Brother. Можете да контролирате какви функции да бъдат показани на контролния панел и какви задачи да изпълняват.

Brother е на ваша страна

С широка гама от услуги за управление на печата, ние ще осигурим най-добрите решения за според изискванията на развиващия се бизнеса. Brother предлага: 
 
  • Лесно интегриране
  • Наблюдение и контрол
  • Лесни за употреба устройства и софтуер