1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Професионални услуги

Brother е на ваша страна

С широкия набор от решения, които предлагаме, ние вярваме че ще ви предложим правилния избор според изискванията на вашия бизнес. Brother предлага:

  • Лесно интегриране
  • Мониторинг и контрол
  • Изключителна поддръжка

Нека ви помогнем с решение...

Да, с функцията PrintSmart Secure Pro Mail2Print. Използвайки технологията за защитен печат на Brother, документите могат да бъдат изпращани на устройството прикачени към имейл, като ПИН кодът за разпечатване се изпраща обратно от устройството. Устройството ще разпечата задачата, само когато е въведен правилният ПИН.
Да. Функция за защитно заключване (Secure Function Lock) ви позволява пряк контрол върху употребата на функциите от определени потребители, чрез идентификация с ПИН код или NFC идентификационна карта.
Функцията Split Emails автоматично ще реши проблема, като раздели файла и на няколко части и ще го разпрати в няколко отделни съобщения.
След отпечатване на документ, не винаги е възможно да се разбере кой го е отпечатал. С функцията ID Print към документите може да се добави информация, като потребителско име, дата, час или дори персонализирано съобщение, като това се появява в горната или долната част на страницата. За тези, които изискват по строг контрол на печата, предлагаме софтуера PrintSmart Secure Pro, с който може да наблюдавате, койр кога и какво печата и колко ви струва това.