Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Brother е на ваша страна

Работете навсякъде и по всяко време, с решенията на Brother за мобилен печат и сканиране, експертно разработени да спестят време и средства на вашата организация.

Нека ви помогнем с решение...

Безплатното приложение iPrint&Scan ви дава възможност да принтирате от и сканирате към вашите устройства с  Apple или Android системи. След инсталиране приложението ще открие автоматично устройствата Brother във вашата мрежа, така че лесно ще можете да печатате и сканирате задачи към облачни услуги. Също така, когато служителите посещават различни търговски обекти, можете да използвате софтуера PrintSmart Mobile Zone с който може да се изпращат задачи за печат, които да бъдат изтеглени от контролния панел на устройството, използвайки ПИН код.
Да, използвайки Brother Solutions Interface. BSI е платформа с отворен интерфейс, разработена с цел да разработвате ваши решения за устройствата Brother. Можете да контролирате какви функции да бъдат показани на контролния панел и какви задачи да изпълняват.
Обикновено, ако задание за печат се изпраща към опашката на вашия принтер, тя може да седи на машината за неопределено време, което създава риск за поверителни документи. С настройката за Периодично Изтриване можете да зададете команда на принтера да изтрива данните за печат от паметта, след определен период от време.
Да. Приложението BRAdmin Professional ви позволява да наблюдавате едно или повече устройства от вашия Windows базиран компютър. За по голяма гъвкавост, повечето Brother мрежови устройства могат да бъдат управлявани от уеб браузър. В допълнение към това можете да ползвате приложението Brother Status Monitor, което ви позволява да проследянате статуса на вашето устройство, чрез статус иконата в лената за задачи на вашия компютър.
Приложението Secure Print ви позволява да изпратите задача за печат към устройството, но то ще я разпечата само след въвеждане на ПИН код. Просто изберете ПИН код в драйвера преди печат, и разпечатайте документа, когато е удобно за вас, от панела на устройството. В допълнение, чрез нашият софтуер PrintSmart Secure Pro вашите документи ще се разпечатват от устройството само след въвеждане на ПИН код или идентифициране с NFC карта.