1. Начало Brother
 2. Brother Решения
 3. На дребно
 4. Обозначаване на активи
Durable Brother P-touch TZe labels on POS point-of-sale equipment in retail store

Посочете важната информация, когато и където е необходимо

Както в магазина, така и в бек офиса, търговците на дребно се нуждаят от видими маркировки, идентифициране на активи и етикети за обща администрация. Издръжливите ламинирани етикети на Brother TZe спомагат за постигането на това, като позволяват да се покаже важна информация в там, където е необходимо.

Предимства за търговците на дребно

Прозрачното ламинирано покритие предпазва текста ви от въздействието на химикали, влага, абразия, слънчева светлина и екстремни условия. Ламинираните етикети  Brother P-touch са „тествани до краен предел“ от независима лаборатория, за да се гарантира тяхната издръжливост.

Термо-трансферната технологията използва лента с мастило, за да предложи ясен, висококачествен печат. Етикетните принтери P-touch могат да отпечатват издръжливи етикети с разделителна способност до 360 x 720dpi.

Линейни и двуизмерни баркодове, като QR код, могат да бъдат включени върху вашите етикети, за да се подобри ефективността и да се намалят грешките, причинени от ръчно въвеждане на неправилни номера и друга информация

Подобрете идентифицирането, като включите графично изображение, напримерлого или символ. Поддържат се популярни файлови формати като .jpg, .png и .bmp.

Лентите Brother TZe се предлагат в широка гама от цветове, и ширина до 36 мм. Предлагат се металик, силно-залепващи, непрозрачни и лесно забележими флуоресцентни етикети, които отговарят на почти всички изисквания за етикетиране.

Безплатният софтуер P-touch Editor за Windows и Mac позволява професионален дизайн на етикети, отговарящи на вашите изисквания.

Shop opening hours sign made up of multiple Brother TZe durable black on transparent labels

Отпечатайте и използвайте трайни етикети, устойчиви на слънчева светлина, химикали, влага и абразивност

Ясните надписи и етикети са от съществено значение както за клиентите, така и за персонала. Използвайки етикетните принтере Brother серия PT-P900 като част от процесите на управление на вашите активи, можете да създавате дълготрайни етикети, които могат безопасно да се използват на закрито или на открито.

Издръжливост на TZe лентите (PDF, 2,6 MB)

Blue on white waterproof P-touch TZe labels near sink to remind staff to wash their hands

Предупредителни знаци и табели за безопасност

Има много зони както в магазина, така и в склада или бек офиса, където се изискват важни знаци. Персонализираните етикети могат лесно да бъдат отпечатани в широка гама от цветови комбинации, за да се гарантира, че и клиентите, и служителите ще прочетат и разбират съобщението.

Barcode scanner with blue on white durable asset label printed on a Brother P-touch TZe laminated label

Проследяване на оборудване и други активи

Много търговски вериги имат хиляди единици стационарно или мобилно оборудване, разпределено в множество помещения. Бъдете сигурни, че всичко си е на мястото, като отпечатате трайни ламинирани етикети, съдържащи номера на активите и друга важна информация, с етикетни принтери серия Brother P-touch P900, и маркирате всеки един актив.

Ламинираните етикети TZe на Brother са проектирани да издържат години наред, дори при екстремни условия.

Brother black on premium glitter gold tape attached to clip-on badge to identify store manager

Баджове за идентифициране на служителите

Уверете се, че вашите служители изглеждат професионално и представително по всяко време, като отпечатате името им на ламиниран етикет на Brother TZe и го прикрепите към значка или клипс.

Силно-залепващи и изключително устойчиви. Можете да сте сигурни, че етикетът ще остане прикрепен и ще изглежда като нов за дълго време.

И въпреки изключителната здравина на лепило, етикетите на Brother P-touch могат да бъдат премахнати и в повечето случаи не оставят след себе си следи, което позволява значките или клипсовете да се използва повторно.

Brother premium glitter black on gold label attached on shelf edge showing price of shoes

Трайни етикети за маркиране на цени на рафтовете и витрини

От бутикови магазини, които се нуждаят от висококачествени, стилни етикети за витрини и рафтове, до складове, които изискват дълготрайни етикети, които издържат на слънчева светлина, удари, абразия, влага и химикали, ламинираните етикети Brother TZe предлагат идеалното решение за вашите нужди от етикетиране.

Създайте етикети в магазина на етикетни принтери Brother серия PT-P900, с ширина до 36 мм. Предлагащи различни цветове, материали и размери, етикетите Brother TZe съдържат прозрачен ламиниран слой, който предпазва вашия текст, баркодове и изображения от повреди при ежедневна употреба.

Brother PT-P900 series durable label printer

Серия настолни етикетни принтери PT-P900

Настолните принтери за етикети от серията Brother P-touch PT-P900 са идеалният избор за търговци, които изискват издръжливи етикети.

   Печат на изключително устойчиви етикети, с ширина до 36мм.

  Висока скорост на печат, висока резолюция.

   Печат на баркодове, лога и други символи.

   Връзка към бази данни, съдържащи се в Excel таблици, за бързо отпечатване на множество етикети с различно съдържание.

   Професионален софтуер за дизайн на етикети P-touch Editor.

Разгледайте серията