1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Решения за търговците на дребно
  4. Печат на етикети за веригите

Време е отново да помислите за решение за печат на етикети.
Оставете го на експертите на Brother за печатащи решения за търговията на дребно.

Човек на зелен фон, който държи мобилент принтер Brother

От етикети за рафтове до ценови етикети, когато печатате с Brother, всичко е под ръка. Какво означава това за вас?

  • Широка гама от решения за етикетиране: Ние обхващаме множество приложения с нашата широка гама от етикетни принтери за магазини и търговия на дребно.
  • Лесна интеграция: Нашите етикетни принтери за веригите и търговията на дребно се интегрират безпроблемно със съществуващите работни потоци, така че можете да печатате веднага.
  • Поддръжка като стандарт: От настройка на устройството и ежедневно обслужване и поддръжка до ръководства, ние правим нещата добре.
  • Решения, които работят за първи път: Ние предлагаме безплатен пробен принтер, който да тествате, така че когато започнете, да знаете, че всичко ще работи безпроблемно.
  • "На ваша страна" на всяка стъпка по пътя: В Brother знаем пред какви предизвикателства сте изправени с вашите етикетни принтери и как да ги преодолеете.

Вижте как Brother е „На ваша страна“, кото експерт в решенията за печат в търговията на дребно

Мъж, който държи тефтер с икона на баркод

Как ние подкрепяме ритейл мениджърите

Ние работим с търговци на дребно от всякакъв мащаб, като се стремим да опростим сложността на печата и да предложим правилното решение за вашия бизнес. С широка гама от решения за печат, ние предлагаме една централизирана точка на поддръжка и управление - което ни прави единственият доставчик, който може уверено да осигури едно цялостно решение за печат.

Жена с баркод скенер

Как ние подкрепяме персонала

Като се уверим, че правилното решение за печат е на място от самото начало, ние правим печата лесен за вашите служители. Това означава опростени работни процеси, интелигентни подкани и автоматизирани процеси за
рационализиране на печата от офиса до магазина – което позволява на вашия екип да осигури по-гладко клиентско изживяване.

Служител на Brother с досие

Как подкрепяме доставчиците на технологии

Ние съчетаваме нашия опит с опита нашите доверени ИТ търговски партньори, като работим заедно, за да ви предложим най-подходящото за вас решение, сега и в
бъдеще. Вече работим с водещ софтуер за печат на етикети в търговията на дребно, като Soti, SAP, Datalogic,The Pricing People and Peak Technology, и ако
вие имате предпочитан доставчик, ние ще направим нужното, за да работим с тях, за да ви предложим безпроблемна интеграция.

 

Нашата серия принтери за етикети и разписки

Готови ли сте да подобрите печата на етикети на вашите магазини?