1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Auto ID
  4. Свържете се със Auto-ID специалист

Защо да изберете партньорската програма на Brother Auto ID?

 

Партьорско ориентирана организация

Партньорите на Brother са гръбнакът на всичко, което правим. Нашият приоритет е да работим с нашите партньори, независимо от размера им, създадавайки решения, които отговарят на изискванията на клиентите.

Цялостна линия, на която можете да разчитате

Нашата гама Auto ID е съставена от надеждни и лесни за интегриране продукти с всички най-нови спецификации, които бихте очаквали.

Ние предлагаме мобилни, настолни и индустриални етикетни принтери, както и диференцирани продукти, като нашите A4 мобилни предложения за печат, като всички те предлагат стандартна тригодишна гаранция.

 

 

Изключителна поддръжка

В Brother имаме експертни мениджъри, маркетингови екипи, специализирана техническа поддръжка и специалисти по подръжка за крайния потребител.

Всички наши екипи са готови да помогнат и съветват нашите дистрибутори при създаването и интегрирането на клиентски решения.

 

 

Подходящи за целта решения

Работим усилено върху разработването на продукти, които отговарят на изискванията на клиентите, независимо от техните индустриални приложения. 

От проследяването на движенията в търговията на дребно и хранителната промишленост, здравеопазването и мобилните служители, до производството, транспорта и логистиката - ние сме уверени, че имаме решение за печат за вашите клиенти.

Прегледайте нашите Правила и Условия.
Вашата информация ще бъде обработена в съответствие с нашата Политика за поверителност.
Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за отписване в долната част на всеки имейл, който получавате от нас.

Търсите повече информация за партньорската програма на Brother?

Изтеглете нашата брошура за програмата за партньорство Auto ID

Повече се интересуваме от решенията за автоматичен печат на идентификатори, които можем да предложим?