1. Начало Brother
  2. Brother серия L6000
Принтер Brother с комплект аксесоари

Повече контрол, по-малко администрация.

  • Лесни за интегриране персонализирани софтуерни решения
  • Набор от инструменти за лесно администриране на различни устройства
  • 1GB памет за лесна обработка на документи и обслужване на заявки от множество потребители
  • Поддръжка на широк набор протоколи за сигурност, включително IPsec

Ниска себестойност на печат и контрол на разходите.

  • Стартови консумативи с капацитет до 12,000 страници и възможност за тонер касети с капацитет до 20,000 страници
  • Вграденият NFC интерфейс дава по-голяма сигурност и намалява загубите, като разпечатва само тези страници, поискани от потребителя (Pull printing)

Подобрена ефективност за бизнеса.

  • С големият 12.3cm сензорен дисплей операциите и настройките стават бързо и лесно
  • Впечатляващият обем от 10,000 препоръчително натоварване на месец ще отговори на нуждите на натоварените отдели
  • Бързо сканиране от ADF (автоматично листоподаващо устройство) с капацитет от 80 листа и скорост от 50 страници в минута (100 изображения в минута при двустранно сканиране).

L6000

Гъвкави решения за печат

Решенията за печат на Brother предлагат иновативни възможности, които помагат да развиете вашия бизнес. Предлагаме широка гама от прости решения за печат, помагайки ви да постигнете максимална ефективност и намалени разходи за печат.

Професионални Бизнес Решения

Дава  пълна информация за използването на вашия принтер и начина на печат чрез прост потребителски интерфейс, с възможност за отчети, която позволява по-голям контрол върху разходите за печат. Резултат? Намалени разходи за печат и оптимизирана ефективност.
Изграден върху функционалността на PrintSmart Cost Control, позволявайки на системните администратори да повишат сигурността на печат използвайки функцията печат при поискване (Pull printing), по-голяма сигурност при използване на мобилен печат, както и контрол върху възможността за сканиране.
Облачно базирано решение за печат, което дава лесен достъп на служителите и посетителите. Идеален за бизнес среда, при която мобилният печат от служители и посетители трябва да е достъпен, сигурен и лесен за употреба.
Най-лесният начин да се подобри производителността и да се намалят разходите за печат с услуга, базирана на нает хардуер и консумативи, платими на база "брой страници" - перфектен начин за спестяване на разходи за закупуване на устройства, като същевременно намалявате общите разходи за печат.
Подобряване на оптимизацията при изграждане на печатна среда, чрез серия от услуги, покриващи целия цикъл по интегриране на печатни устройства – оценка, преход и оптимизация – за да сте сигурни, че вашите.