Оригинален комплект бутилки с цветно мастило Brother BT5000CLVAL

Brother комплект бутилки с мастило BT5000CLVAL- синьо, червено и жълто. Всяка цветна бутилка отпечатва до 5000 страници.

Цветните бутилки с мастило отпечатват до 5,000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествен оригинален комплект бутилки с мастило Brother BT5000CLVAL

С по-икономичен вариант от единичните мастилници намалявате разходите си на страница

Информация за продукта

Снимка на опаковка на комплект бутилки с цветно мастило BT5000CLVAL на бял фон

Оригиналните Brother мастила са строго тествани, за да ви гарантират висококачествени резултати, които ви спестяват време и пари

Използването на оригиналните бутилки с мастило Brother BT5000CLVAL защитава гаранцията на устройството ви

Основни характеристики

  • Цветните бутилки с мастило отпечатват до 5,000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествен оригинален комплект бутилки с мастило Brother BT5000CLVAL
  • С по-икономичен вариант от единичните мастилници намалявате разходите си на страница
  • Оригиналните Brother мастила са строго тествани, за да ви гарантират висококачествени резултати, които ви спестяват време и пари
  • Използването на оригиналните бутилки с мастило Brother BT5000CLVAL защитава гаранцията на устройството ви

Описание

Търсите мастило, което предлага безпроблемна работа всеки път, когато печатате? Комплектът Brother BT5000CLVAL (включително бутилките със синьо, жълто и червено мастило), са устойчиви на избледняване, гарантират плавни, надеждни и висококачествени разпечатки от първия до последния печат. Нашите идеално балансирани мастила гарантират, че устройството ви ще работи перфектно от началото до края. 

Brother разглежда въздействието върху околната среда на всеки етап от жизнения цикъл на нашите продукти, намалявайки отпадъците за депониране. Целият ни хардуер и консумативи са изградени така, че да имат възможно най-малко въздействие върху околната среда. 
 
Оригинално Brother мастило BT5000CLVAL - заслужава си всеки път.

Съвместими модели

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

 
Надеждност и гаранция за качество

Надеждност и гаранция за качеството

Технологията Color Rich при мастилата на Brother създава разпечатки с професионално качество и съдържа внимателно подбрани химикали, за да предотврати запушването на печатащата глава за по-плавна работа. Това гарантира надеждността и издръжливостта на вашето Brother устройство.

 Гарантирано за работа

Гаранция за безпроблемна работа

Brother Ink е създадена като цялостна система за печат, като се имат предвид печатащите устройства Brother - за да осигури по-високо качество. Оригиналните мастилници Brother са най-добрият начин да защитите инвестициите си и да осигурите оптимална производителност на вашия мастилено-струен принтер Brother.

Тествана производителност

Тествана производителност

Brother мастилата и хартията са устойчиви на светлина и озон, като по този начин ви гарантират, че разпечатките ви няма да избледнеят с течение на времето. Получете наистина професионално покритие с оригиналните мастила Brother.

Поддръжка На ваша страна

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на устройството ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

 
QR код за установяване на оргиналност на продуктите

Проверете за автентичност

Ще намерите холограмен стикер на оригиналното Brother мастило. Уверете се, че опаковката и холограмният стикер не са били подправени и потвърдете, че стикерът е оригинален, като проверите уникалния 7-цифрен номер за идентификация на адрес: www.brother.com/id

Два папагала, летящи над джунгла

Околна среда и устойчивост

Всички Brother мастила са създадени така, че да имат минимум въздействие върху околната среда. Brother предлага екологично отговорен начин на клиентите да върнат продуктите си с марката Brother в края на живота им. 

 
MultiPack удобство

Пълният комплект е удобство

Спестете време и пари от мастилото си с пълен комплект. По-икономичен и удобен от единичните опаковки, намалявате разходите си за страница и печатате без прекъсване.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото