Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинални мастилници Brother LC1000RBWBP, комплект - синьо, червено, жълто.

Комплект мастилници Brother LC1000RBWBP, комплект - синьо, червено, жълто. Капацитет на всяка мастилница – до 400 страници.

Осигурете си безпроблемна подмяна на оригиналните мастилници Brother, като закупите този комплект LC1000RBWBP - три мастилници. Комплектът съдържа касети със синьо, жълто и червено мастило, предназначени да ви помогнат да постигнете най-доброто качество с вашето устройство Brother.

Основни характеристики

  • Капацитет на всяка мастилница – 400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Мастилниците LC1000C, LC1000M и LC1000Y, които се съдържат в комплекта LC1000RBWBP, са експертно разработени за безпроблемна работа с вашето устройство Brother, като осигуряват най-високо качество на печат, страница след страница.

Макар, че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Защо да поемате риска?

Избирайки комплект оригинални мастилници LC1000RBWBP - синьо, червено и жълто, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!