Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Комплект мастила Brother LC1000VALBP

LC1000VALBP - комплект от 4 цвята с капацитет до 500 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

115,83 лв. с ДДС

96,53 лв. без ДДС

Капацитет на мастилниците до 400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествени оригинални консумативи от Brother

Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC1000VALBP_main

Основни характеристики

  • Капацитет на мастилниците до 400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествени оригинални консумативи от Brother
  • Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Описание

Убедете се, че използването на оригинални касети с мастило от Brother е възможно най-безпроблемно и евтино решение, като закупите този комплект LC1000VALBP. Комплектът съдържа касети LC1000BK, LC1000C, LC1000M и LC1000Y, предназначени да ви помогнат да постигнете най-доброто качество с вашия принтер Brother.

Повече за този продукт ...

LC1000VALBP е комплект от 4 мастилници, създадени за да работят безпроблемно с вашия принтер Brother, като ви осигуряват най-качествени резултати през цялото време.

Макар че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат,  и дори може да повреди принтера ви. Защо да поемате риска?

Избирайки LC1000VALBP, ще сте спокойни, че принтерът Ви работи по най-добрия начин, а гаранцията на устройството, от която се възползвате, ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото