Оригинални мастилници с голям капацитет Brother LC1100HYVALBP, комплект.

Комплект мастилници с голям капацитет Brother LC1100HYVALBP – черно, синьо, червено и жълто. Капацитет на всяка мастилница до 750 страници.

128,82 лв. с ДДС

107,35 лв. без ДДС

Капацитет на всяка мастилница – до 750 страници А4 в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC1100HYVALBP_main

Основни характеристики

  • Капацитет на всяка мастилница – до 750 страници А4 в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Със закупуването на комплекта мастилници Brother LC1100HYVALBP спестявате средства. Съдържащ мастилниците с голям капацитет LC1100BK, LC1100C, LC1100M и LC1100Y, той позволява изгодно и удобно зареждане с всички цветове мастила, като гарантира оптимално представяне на вашето устройство.

Повече за този продукт ...

Всички мастилници от Brother – включително съдържащите се в комплекта с голям капацитет LC1100HYVALBP – са старателно тествани, за да се гарантира, че осигуряват оптимално и най-надеждно решение за клиентите.

Този изгоден комплект съдържа четири мастилници с голям капацитет, които издържат повече от стандартна касета, но осигуряват същото високо качество на печат.

Макар, че се предлагат по-евтини, съвместими касети, използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори до повреда на устройството, а отстраняването на тези проблеми може да се окаже скъпо.

Оригиналните мастилници с голям капацитет LC1100HY в черно, синьо, червено и жълто гарантират безпроблемна работа на вашето устройство, отлична дългосрочна инвестиция и спокойствие, че може да разчитате на безупречен печат.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото