Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинални мастилници Brother LC1100VALBP, комплект.

Комплект мастилници Brother LC1100VALBP – черно, синьо, червено и жълто. Капацитет до 325 страници (цветни мастила) / до 450 страници (черно мастило).

103,78 лв. с ДДС 86,49 лв. без ДДС
Къде да купя

Със закупуването на комплекта мастилници Brother LC1100VALBP спестявате средства. Съдържащ мастилниците LC1100BK, LC1100C, LC1100M и LC1100Y, той позволява изгодно и удобно зареждане с всички цветове мастила, като гарантира оптимално представяне на вашето устройство.

Основни характеристики

  • Капацитет на мастилниците – 450 страници (черно мастило) / 325 страници (цветни мастила) в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Всички мастилници от Brother – включително съдържащите се в комплекта LC1100VALBP – са старателно тествани, за да се гарантира, че осигуряват оптимално и най-надеждно решение за клиентите.

Този изгоден комплект съдържа четири мастилници, които издържат повече от стандартна касета, но осигуряват същото високо качество.

Макар, че се предлагат по-евтини, съвместими касети, използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори до повреда на устройството, а отстраняването на тези проблеми може да се окаже скъпо.

Оригиналните мастилници LC1100 в черно, синьо, червено и жълто гарантират безпроблемна работа на вашето устройство, отлична дългосрочна инвестиция и спокойствие, че може да разчитате на безупречен печат.

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!